I Know What You Did Last Summer
%
56

I Know What You Did Last Summer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Know What You Did Last Summer

Moeite met waar je nou I Know What You Did Last Summer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Know What You Did Last Summer

Samenvatting

Na een rijkelijk met drank besprenkeld strandfeest overrijden vier jongeren een man, raken in paniek en gooien de zwaargewonde man in zee in een poging het ongeluk te verdoezelen. Een jaar later krijgen ze bezoek van een onbekende die weet wat er een jaar geleden gebeurd is.

Regisseur en acteurs

 • Jim Gillespie portrait

  Jim Gillespie

  Director

 • Jennifer Love Hewitt portait

  Jennifer Love Hewitt

  Julie James

 • Sarah Michelle Gellar portait

  Sarah Michelle Gellar

  Helen Shivers

 • Ryan Phillippe portait

  Ryan Phillippe

  Barry William Cox

 • Freddie Prinze Jr. portait

  Freddie Prinze Jr.

  Ray Bronson

 • Bridgette Wilson portait

  Bridgette Wilson

  Elsa Shivers

 • Johnny Galecki portait

  Johnny Galecki

  Max Neurick

 • Muse Watson portait

  Muse Watson

  Benjamin Willis

 • Anne Heche portait

  Anne Heche

  Melissa Egan

 • Stuart Greer portait

  Stuart Greer

  Officer David Caporizo

 • Dan Albright portait

  Dan Albright

  Sheriff

 • Rasool J'Han portait

  Rasool J'Han

  Deb

Trailers

I Know What You Did Last Summer

Zin om I Know What You Did Last Summer lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om I Know What You Did Last Summer te bekijken voor je op een rijtje.

I Know What You Did Last Summer downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je I Know What You Did Last Summer downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I Know What You Did Last Summer. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet I Know What You Did Last Summer er ook in SD heel goed uit.

I Know What You Did Last Summer streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je I Know What You Did Last Summer net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je I Know What You Did Last Summer hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je I Know What You Did Last Summer helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

I Know What You Did Last Summer torrent

Denk je dat je om I Know What You Did Last Summer te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

I Know What You Did Last Summer trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of I Know What You Did Last Summer de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.