I Love Beijing
%
70

I Love Beijing

Kijk I Love Beijing

Moeite met waar je nou I Love Beijing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Filmmaker Ning Ying returns to her favorite theme – the gradual decay of traditional Chinese values and culture at the dawn of the 21st century – in this low-key drama. Desi (Yu Lei) is a cab driver who has recently broken up with his wife. Lonely, Desi is searching for a new love, and as he drifts through Beijing in search of fares and a girlfriend, he sees a city that is increasingly bending to the influence of the West, with traditional pastimes and customs forced to make way for the onslaught of the free-market economy. Xia Ri Nuan Yangyang has been screened on the international film festival circuit in two different versions; the cut shown at the 2001 Rotterdam Film Festival ran 99 minutes, while the film was only 79 minutes when it appeared at the Berlin Film Festival that same year.

I Love Beijing

Zin om I Love Beijing lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om I Love Beijing te bekijken voor je op een rijtje.

I Love Beijing downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je I Love Beijing downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I Love Beijing. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet I Love Beijing er ook in SD heel goed uit.

I Love Beijing streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je I Love Beijing net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je I Love Beijing hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je I Love Beijing helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

I Love Beijing torrent

Denk je dat je om I Love Beijing te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

I Love Beijing trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of I Love Beijing de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.