I Miss You When I See You

I Miss You When I See You

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Miss You When I See You

Moeite met waar je nou I Miss You When I See You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Miss You When I See You

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen I Miss You When I See You draait?

Samenvatting

Kevin en Jamie zijn trouwe schoolvrienden en ontdekken hun romantische gevoelens voor elkaar. Als ze tijdens een eerste kus ruw verstoord worden door de politie, durft Jamie er geen vervolg aan te geven. Kevin emigreert met zijn moeder naar Australië en ze verliezen ieder contact. Jaren later moet Jamie voor zijn werk in Sydney zijn en besluit hij Kevin op te zoeken. Dit brengt zoveel teweeg dat Kevin terugkeert naar Hong Kong. Jamie helpt hem aan een tijdelijk baantje als leraar en hij probeert zijn leven op de rit te krijgen. Als Kevin zijn gevoelens voor hem uitspreekt moet hij beslissen tussen het volgen van zijn hart of zich weer conformeren aan de normen van de Hong Kongse maatschappij...

Regisseur en acteurs

 • Simon Chung portrait

  Simon Chung

  Director

 • 麥子樂 portrait

  麥子樂

  Jamie

 • Jun Li portrait

  Jun Li

  Kevin

 • Candy Cheung portrait

  Candy Cheung

  Elaine

 • Ho-Yeung Yuen portrait

  Ho-Yeung Yuen

  Fai

 • Kevin Ip portrait

  Kevin Ip

  Actor

 • Tom Lo portrait

  Tom Lo

  Actor

 • Wayne Koon portrait

  Wayne Koon

  Actor

Trailers

I Miss You When I See You

Benieuwd naar I Miss You When I See You? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar I Miss You When I See You draait.

I Miss You When I See You in de bioscoop

I Miss You When I See You draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor I Miss You When I See You.

I Miss You When I See You streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra I Miss You When I See You te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat I Miss You When I See You een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je I Miss You When I See You zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

I Miss You When I See You torrent

Op zoek naar een torrent van I Miss You When I See You? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je I Miss You When I See You zonder zorgen.

I Miss You When I See You downloaden

Als I Miss You When I See You binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

I Miss You When I See You trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of I Miss You When I See You de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.