I Miss You When I See You

I Miss You When I See You

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Miss You When I See You

Moeite met waar je nou I Miss You When I See You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Miss You When I See You

Samenvatting

Kevin en Jamie zijn trouwe schoolvrienden en ontdekken hun romantische gevoelens voor elkaar. Als ze tijdens een eerste kus ruw verstoord worden door de politie, durft Jamie er geen vervolg aan te geven. Kevin emigreert met zijn moeder naar Australië en ze verliezen ieder contact. Jaren later moet Jamie voor zijn werk in Sydney zijn en besluit hij Kevin op te zoeken. Dit brengt zoveel teweeg dat Kevin terugkeert naar Hong Kong. Jamie helpt hem aan een tijdelijk baantje als leraar en hij probeert zijn leven op de rit te krijgen. Als Kevin zijn gevoelens voor hem uitspreekt moet hij beslissen tussen het volgen van zijn hart of zich weer conformeren aan de normen van de Hong Kongse maatschappij...

Regisseur en acteurs

 • Simon Chung portrait

  Simon Chung

  Director

 • 麥子樂 portrait

  麥子樂

  Jamie

 • Jun Li portrait

  Jun Li

  Kevin

 • Candy Cheung portrait

  Candy Cheung

  Elaine

 • Ho-Yeung Yuen portrait

  Ho-Yeung Yuen

  Fai

 • Kevin Ip portrait

  Kevin Ip

  Actor

 • Tom Lo portrait

  Tom Lo

  Actor

 • Wayne Koon portrait

  Wayne Koon

  Actor

Trailers

I Miss You When I See You

Zin om I Miss You When I See You lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om I Miss You When I See You te bekijken voor je op een rijtje.

I Miss You When I See You downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je I Miss You When I See You downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I Miss You When I See You. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet I Miss You When I See You er ook in SD heel goed uit.

I Miss You When I See You streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je I Miss You When I See You net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je I Miss You When I See You hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je I Miss You When I See You helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

I Miss You When I See You torrent

Denk je dat je om I Miss You When I See You te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

I Miss You When I See You trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of I Miss You When I See You de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.