I Now Pronounce You Chuck & Larry
%
60

I Now Pronounce You Chuck & Larry

Nu kijken

Kijk I Now Pronounce You Chuck & Larry

Moeite met waar je nou I Now Pronounce You Chuck & Larry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Now Pronounce You Chuck & Larry

Samenvatting

Chuck en Larry zijn onafscheidelijke vrienden. Chuck is een verstokte vrijgezel, terwijl Larry leeft voor zijn kinderen. Ooit redde Larry zijn beste vriend uit een verwoestende brand, waardoor Chuck zich verplicht voelt om iets terug te doen. En die dag lijkt aangebroken, want Larry vraagt hem om een samenlevingscontract te ondertekenen, waardoor zijn kinderen recht zullen hebben op een uitkering mocht hij sterven. Maar een ambitieuze bureaucraat besluit de zaak te onderzoeken en probeert uit te vissen of de mannen echt een koppel vormen én samenwonen...

Regisseur en acteurs

 • Dennis Dugan portrait

  Dennis Dugan

  director

 • Richard Chamberlain portrait

  Richard Chamberlain

  actor

 • Rachel Dratch portrait

  Rachel Dratch

  actor

 • Allen Covert portrait

  Allen Covert

  actor

 • Nicholas Turturro portrait

  Nicholas Turturro

  actor

 • Steve Buscemi portrait

  Steve Buscemi

  actor

 • Ving Rhames portrait

  Ving Rhames

  actor

 • Dan Aykroyd portrait

  Dan Aykroyd

  actor

 • Jessica Biel portrait

  Jessica Biel

  actor

 • Kevin James portrait

  Kevin James

  actor

 • Adam Sandler portrait

  Adam Sandler

  actor

I Now Pronounce You Chuck & Larry

Wil je I Now Pronounce You Chuck & Larry kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om I Now Pronounce You Chuck & Larry op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om I Now Pronounce You Chuck & Larry met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

I Now Pronounce You Chuck & Larry downloaden

Het downloaden van I Now Pronounce You Chuck & Larry is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je I Now Pronounce You Chuck & Larry ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

I Now Pronounce You Chuck & Larry streamen

Het streamen van I Now Pronounce You Chuck & Larry heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je I Now Pronounce You Chuck & Larry online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar I Now Pronounce You Chuck & Larry kijkt. Ideaal!

I Now Pronounce You Chuck & Larry torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van I Now Pronounce You Chuck & Larry. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

I Now Pronounce You Chuck & Larry trailer

Bekijk eerst even de trailer van I Now Pronounce You Chuck & Larry voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.