I Remember me
%
70

I Remember me

Kijk I Remember me

Moeite met waar je nou I Remember me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1984-85, people at Lake Tahoe fell ill with flu symptoms, but they didn't get better. Medical literature documents similar outbreaks: in 1934 at LA county hospital, in 1948-49 in Iceland, in 1956 in Punta Gorda, Florida. The malady now has a name, chronic fatigue syndrome, and filmmaker Kim Snyder, who suffered from the disease for several years, tells her story and talks to victims and their families, and to physicians and researchers: is it viral, it is psychosomatic, is it one disease or several (a syndrome) ; what's the CDC doing about it; what's it like to have a disease that's not yet understood? Her inquiry takes her to Punta Gorda and to a high-school graduation.

I Remember me

Zin om I Remember me lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om I Remember me te bekijken voor je op een rijtje.

I Remember me downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je I Remember me downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I Remember me. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet I Remember me er ook in SD heel goed uit.

I Remember me streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je I Remember me net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je I Remember me hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je I Remember me helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

I Remember me torrent

Denk je dat je om I Remember me te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

I Remember me trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of I Remember me de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.