I, Tintin
%
76

I, Tintin

Kijk I, Tintin

Moeite met waar je nou I, Tintin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

I, Tintin (French: Moi, Tintin ) is a Franco-Belgian film which premiered in the Paris cinema as a feature presentation in 1975.[1][2] Made in semidocumentary style and mixing interviews with The Adventures of Tintin creator Hergé with real historical events and news stories edited together with animated Adventures of Tintin clips, narrated by Belgian news correspondent, Gérard Valet. The film was produced by Belvision Studios and Pierre Films in cooperation with the Franco-Belgian Ministry of Culture (Ministère de la Culture Française de Belgique).

I, Tintin

Veel gehoord over I, Tintin en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt I, Tintin heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

I, Tintin streamen

Wil je I, Tintin, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je I, Tintin zelfs gratis kijken.

I, Tintin downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je I, Tintin ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet I, Tintin er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

I, Tintin torrent

Op zoek naar een torrent van I, Tintin? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van I, Tintin te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

I, Tintin trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van I, Tintin. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.