I Want Your Money
%
51

I Want Your Money

Kijk I Want Your Money

Moeite met waar je nou I Want Your Money moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Two versions of the American dream now stand in sharp contrast. One views the money you earned as yours and best allocated by you; the other believes that an elite in Washington knows best how to allocate your wealth. One champions the traditional American dream, which has played out millions of times through generations of Americans, of improving one's lot in life and even daring to dream and build big. The other holds that there is no end to the "good" the government can do by taking and spending other peoples' money in an ever-burgeoning list of programs. The documentary film I Want Your Money exposes the high cost in lost freedom and in lost opportunity to support a Leviathan-like bureaucratic state.

I Want Your Money

Wil je I Want Your Money kijken? De movie vanuit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om I Want Your Money op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om I Want Your Money met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

I Want Your Money downloaden

Het downloaden van I Want Your Money is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je I Want Your Money ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

I Want Your Money streamen

Het streamen van I Want Your Money heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je I Want Your Money online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar I Want Your Money kijkt. Ideaal!

I Want Your Money torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van I Want Your Money. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

I Want Your Money trailer

Bekijk eerst even de trailer van I Want Your Money voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.