I Witness
%
58

I Witness

Kijk I Witness

Moeite met waar je nou I Witness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mensenrechtenactivist James Rhodes trekt naar het Mexicaanse Tijuana om er de vondst van zevenentwintig lijken in een tunnel te onderzoeken. Ook twee jonge Amerikaanse motorrijders zijn er op brutale wijze afgeslacht. Rhodes moet er niet rekenen op een warme welkom. Zijn bemoeienissen worden hem niet in dank afgenomen en tijdens een betoging krijgt hij een pak rammel van de lokale politie. Rhodes vermoedt dat de aankomende vakbondsverkiezingen in een Amerikaans bedrijf op Mexicaans grondgebied de aanleiding zijn geweest voor de slachtpartij. De moedige activist beseft echter niet dat hij intussen ook het doelwit is van het diep gewortelde misdaadkartel...

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

I Witness

I Witness streamen

I Witness streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

I Witness downloaden

Zin om I Witness te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als I Witness te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

I Witness torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als I Witness makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

I Witness trailer

Wil je er zeker van zijn dat I Witness jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.