Ícaros

Ícaros

Kijk Ícaros

Moeite met waar je nou Ícaros moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In the 1970s, a young Spaniard, refusing to do his military service, deserts and flees to Latin America. Today, lost in the forests of Costa Rica, he lives a new existence as a shaman, and carries out rituals for young fugitives from Western civilisation. A visionary film that relates the loss of a man from his own world and his arrival in an unreal Edenic setting.

Ícaros

Veel gehoord over Ícaros en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ícaros heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ícaros streamen

Wil je Ícaros, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ícaros zelfs gratis kijken.

Ícaros downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ícaros ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ícaros er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ícaros torrent

Op zoek naar een torrent van Ícaros? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ícaros te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ícaros trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ícaros. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.