Icarus
%
77

Icarus

Nu kijken

Kijk Icarus

Moeite met waar je nou Icarus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Icarus

Samenvatting

Een Amerikaanse filmmaker komt ongewild in een wereldwijd dopingschandaal terecht als een Russische wetenschapper schokkende details over een grote samenzwering lekt.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Fogel portait

  Bryan Fogel

  Director

 • Bryan Fogel portait

  Bryan Fogel

  Himself

 • Grigory Rodchenkov portrait

  Grigory Rodchenkov

  Himself

 • Nikita Kamaev portrait

  Nikita Kamaev

  Himself (archive footage)

 • Dan Cogan portrait

  Dan Cogan

  Himself

Icarus

Veel gehoord over Icarus en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Icarus heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Icarus streamen

Wil je Icarus, de movie met Bryan Fogel, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Icarus zelfs gratis kijken.

Icarus downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Icarus ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Icarus er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Icarus torrent

Op zoek naar een torrent van Icarus? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Icarus te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Icarus trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Icarus. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.