Icarus
%
77

Icarus

Nu kijken

Kijk Icarus

Moeite met waar je nou Icarus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Icarus

Samenvatting

Een Amerikaanse filmmaker komt ongewild in een wereldwijd dopingschandaal terecht als een Russische wetenschapper schokkende details over een grote samenzwering lekt.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Fogel portait

  Bryan Fogel

  Director

 • Bryan Fogel portait

  Bryan Fogel

  Himself

 • Grigory Rodchenkov portrait

  Grigory Rodchenkov

  Himself

 • Nikita Kamaev portrait

  Nikita Kamaev

  Himself (archive footage)

 • Dan Cogan portrait

  Dan Cogan

  Himself

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Icarus

Benieuwd naar Icarus? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Icarus kunt bekijken.

Icarus streamen

Wil je Icarus streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Icarus gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Icarus downloaden

movies als Icarus kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Icarus. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Icarus. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Icarus torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Icarus te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Icarus trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Icarus je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!