Ice
%
45

Ice

Nu kijken

Kijk Ice

Moeite met waar je nou Ice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ice

Samenvatting

It is 2020. Findings by environmental scientist Professor Thom Archer suggest that Halo, the corporate energy company drilling on the Greenland Glacier are causing it to melt. Archer's warnings are ignored, so he heads to the Arctic to find indisputable evidence. Upon arrival, he realizes humankind is under immediate threat, and races home to save his family. The glacier collapses, with devastating consequences. Astonishing weather patterns emerge and plunge the world's temperatures into steep decline.

Regisseur en acteurs

 • Nick Copus portait

  Nick Copus

  Director

 • Stephen Moyer portait

  Stephen Moyer

  Peterson

 • Frances O'Connor portait

  Frances O'Connor

  Sarah

 • Patrick Bergin portait

  Patrick Bergin

  Quinn

 • Claire Forlani portait

  Claire Forlani

  Jacqueline

 • Richard Roxburgh portait

  Richard Roxburgh

  Thom Archer

Ice

Veel gehoord over Ice en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ice heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ice streamen

Wil je Ice, de movie met Stephen Moyer, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ice zelfs gratis kijken.

Ice downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ice ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ice er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ice torrent

Op zoek naar een torrent van Ice? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ice te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ice trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ice. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.