Ice
%
45

Ice

Nu kijken

Kijk Ice

Moeite met waar je nou Ice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ice

Samenvatting

It is 2020. Findings by environmental scientist Professor Thom Archer suggest that Halo, the corporate energy company drilling on the Greenland Glacier are causing it to melt. Archer's warnings are ignored, so he heads to the Arctic to find indisputable evidence. Upon arrival, he realizes humankind is under immediate threat, and races home to save his family. The glacier collapses, with devastating consequences. Astonishing weather patterns emerge and plunge the world's temperatures into steep decline.

Regisseur en acteurs

 • Nick Copus portait

  Nick Copus

  Director

 • Stephen Moyer portait

  Stephen Moyer

  Peterson

 • Frances O'Connor portait

  Frances O'Connor

  Sarah

 • Patrick Bergin portait

  Patrick Bergin

  Quinn

 • Claire Forlani portait

  Claire Forlani

  Jacqueline

 • Richard Roxburgh portait

  Richard Roxburgh

  Thom Archer

Ice

Wil je Ice kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ice streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ice niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ice zelfs gratis bekijken.

Ice downloaden

Wil je Ice ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ice overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ice torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ice is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ice trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ice de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.