Ice House
%
38

Ice House

Kijk Ice House

Moeite met waar je nou Ice House moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Pake has left a good paying job working in the oil fields of Texas in order to give the music business a try. Eventually he finds himself alone and with no money in a hotel room in Los Angeles. He sets up a meeting with his old girlfriend Kay. When he meets her, she is with her fiancee. He is a Greek immigrant who desperately needs to marry Kay in order to become a permanent resident in this country. However his plans are in trouble because of Pake trying to convince Kay to go back to Texas with him and get married.

Ice House

Op zoek naar Ice House? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ice House streamen

Het streamen van movies als Ice House heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ice House waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ice House dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ice House downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ice House te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ice House torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ice House trailer

Weet je nog niet zeker of Ice House jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.