Icebreaker
%
40

Icebreaker

Nu kijken

Kijk Icebreaker

Moeite met waar je nou Icebreaker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Icebreaker

Samenvatting

Een vliegtuig met een radioactieve lading aan boord stort neer in het skioord Killington. Matt Foster is er ambulancier en vindt samen met boswachter Beck het vliegtuig tussen de bomen. Op hetzelfde moment worden alle vakantiegangers in het oord gegijzeld door terroristen die op zoek zijn naar de lading. Ook Meg, de verloofde van Matt, en zijn toekomstige schoonvader worden gevangen gehouden door Carl Creig en zijn kompanen. De FBI is ter plaatse om Creig uit te schakelen, maar toch probeert Matt zijn verloofde zelf te bevrijden.

Icebreaker

Benieuwd naar Icebreaker? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Icebreaker kunt bekijken.

Icebreaker streamen

Wil je Icebreaker streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Icebreaker gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Icebreaker downloaden

movies als Icebreaker kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Icebreaker. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Icebreaker. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Icebreaker torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Icebreaker te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Icebreaker trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Icebreaker je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!