ID-0
%
70

ID-0

Nu kijken

Kijk ID-0

Moeite met waar je nou ID-0 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ID-0

Samenvatting

Maya Mikuri studeert aan de Alliance Academy en zit midden in een veldoefening met I-Machines, maar ze komt in een heel ander avontuur terecht.

Regisseur en acteurs

 • Goro Taniguchi portait

  Goro Taniguchi

  Director

 • Kayama Koya portrait

  Kayama Koya

  Greyman

 • Kimoto Hoshiko portrait

  Kimoto Hoshiko

  Claire Hojo

 • Ozawa Aki portrait

  Ozawa Aki

  Falsa

 • Rena Ueda portrait

  Rena Ueda

  Mysterious Girl

 • Sayaka Ohara portait

  Sayaka Ohara

  Cala Milla-Fayden

 • Minami Tsuda portait

  Minami Tsuda

  Maya Mikuri (voice)

 • Kazuyuki Okitsu portrait

  Kazuyuki Okitsu

  Ido (voice)

 • Masaya Matsukaze portrait

  Masaya Matsukaze

  Rick Ayer (voice)

 • Junko Minagawa portait

  Junko Minagawa

  Amaza Borchkova

ID-0

Op zoek naar ID-0? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

ID-0 streamen

Het streamen van movies als ID-0 heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als ID-0 waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je ID-0 dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

ID-0 downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als ID-0 te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

ID-0 torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

ID-0 trailer

Weet je nog niet zeker of ID-0 jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.