ID-0
%
70

ID-0

Nu kijken

Kijk ID-0

Moeite met waar je nou ID-0 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ID-0

Samenvatting

Maya Mikuri studeert aan de Alliance Academy en zit midden in een veldoefening met I-Machines, maar ze komt in een heel ander avontuur terecht.

Regisseur en acteurs

 • Goro Taniguchi portait

  Goro Taniguchi

  Director

 • Kayama Koya portrait

  Kayama Koya

  Greyman

 • Kimoto Hoshiko portrait

  Kimoto Hoshiko

  Claire Hojo

 • Ozawa Aki portrait

  Ozawa Aki

  Falsa

 • Rena Ueda portrait

  Rena Ueda

  Mysterious Girl

 • Sayaka Ohara portait

  Sayaka Ohara

  Cala Milla-Fayden

 • Minami Tsuda portait

  Minami Tsuda

  Maya Mikuri (voice)

 • Kazuyuki Okitsu portrait

  Kazuyuki Okitsu

  Ido (voice)

 • Masaya Matsukaze portrait

  Masaya Matsukaze

  Rick Ayer (voice)

 • Junko Minagawa portait

  Junko Minagawa

  Amaza Borchkova

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

ID-0

ID-0 streamen

ID-0 streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

ID-0 downloaden

Zin om ID-0 te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als ID-0 te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

ID-0 torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als ID-0 makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

ID-0 trailer

Wil je er zeker van zijn dat ID-0 jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.