ID:A
%
61

ID:A

Nu kijken

Kijk ID:A

Moeite met waar je nou ID:A moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ID:A

Samenvatting

Een jonge vrouw wordt aan de oever van een rivier in Frankrijk wakker en heeft haar geheugen verloren. Ze weet niet wie ze is en hoe ze hier terecht is gekomen. Als ze in een hotel de plunjezak opent die naast haar lag vindt ze daarin een grote hoeveelheid contant geld, het met potlood getekende portret van een man en een revolver. Hoteleigenaar Pierre is bereid haar te helpen. Ze blijkt uit Denemarken te komen en wordt herenigd met haar man Just, een operazanger. Als ze begint uit te zoeken wat er precies is gebeurd blijkt dat Just en haar broer Martin verwikkeld zijn in duistere zaken.

Regisseur en acteurs

 • Christian E. Christiansen portrait

  Christian E. Christiansen

  Director

 • Flemming Enevold portait

  Flemming Enevold

  Just

 • Carsten Bjørnlund portait

  Carsten Bjørnlund

  Martin

 • Arnaud Binard portrait

  Arnaud Binard

  Pierre

 • Jens Jørn Spottag portait

  Jens Jørn Spottag

  HP

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  Aliena / Ida

ID:A

Veel gehoord over ID:A en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt ID:A heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

ID:A streamen

Wil je ID:A, de movie met Flemming Enevold, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je ID:A zelfs gratis kijken.

ID:A downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je ID:A ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet ID:A er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

ID:A torrent

Op zoek naar een torrent van ID:A? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van ID:A te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

ID:A trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van ID:A. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.