ID:A
%
61

ID:A

Nu kijken

Kijk ID:A

Moeite met waar je nou ID:A moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ID:A

Samenvatting

Een jonge vrouw wordt aan de oever van een rivier in Frankrijk wakker en heeft haar geheugen verloren. Ze weet niet wie ze is en hoe ze hier terecht is gekomen. Als ze in een hotel de plunjezak opent die naast haar lag vindt ze daarin een grote hoeveelheid contant geld, het met potlood getekende portret van een man en een revolver. Hoteleigenaar Pierre is bereid haar te helpen. Ze blijkt uit Denemarken te komen en wordt herenigd met haar man Just, een operazanger. Als ze begint uit te zoeken wat er precies is gebeurd blijkt dat Just en haar broer Martin verwikkeld zijn in duistere zaken.

Regisseur en acteurs

 • Christian E. Christiansen portrait

  Christian E. Christiansen

  Director

 • Flemming Enevold portait

  Flemming Enevold

  Just

 • Carsten Bjørnlund portait

  Carsten Bjørnlund

  Martin

 • Arnaud Binard portrait

  Arnaud Binard

  Pierre

 • Jens Jørn Spottag portait

  Jens Jørn Spottag

  HP

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  Aliena / Ida

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

ID:A

Benieuwd naar ID:A? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als ID:A kunt bekijken.

ID:A streamen

Wil je ID:A streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je ID:A gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

ID:A downloaden

movies als ID:A kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar ID:A. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van ID:A. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

ID:A torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om ID:A te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

ID:A trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of ID:A je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!