Ident
%
65

Ident

Kijk Ident

Moeite met waar je nou Ident moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Explores the nature of man, not only with feet of clay, but with a face of clay as well. Within a colorless city of walls, corridors, and small rooms, a man makes his way from home to work, then to a bar, and then, by a stroke of luck, into an outdoors of space, fresh air, and color. Along the way, he changes his face to fit his surroundings, interacts with his dog, argues with co-workers, and gossips at a bar. His altering of his visage suggests a two-faced nature, and his stepping into the outdoors provides the ultimate test of his real identity.

Ident

Zin om Ident lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ident te bekijken voor je op een rijtje.

Ident downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ident downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ident. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ident er ook in SD heel goed uit.

Ident streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ident net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ident hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ident helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ident torrent

Denk je dat je om Ident te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ident trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ident de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.