If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk

Bekijk de trailer

Kijk If Beale Street Could Talk

Moeite met waar je nou If Beale Street Could Talk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een meeslepend, romantisch drama van de regisseur van Oscarwinnaar Moonlight; gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine "Tish" Rivers (Kiki Layne) en Alonzo "Fonny" Hunt (Stephan James). Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen. Tish voelt zich machteloos maar ondanks alles houdt zij hoop en vertrouwt zij op de liefde tussen haar en Fonny. If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint,

Regisseur en acteurs

 • Barry Jenkins portait

  Barry Jenkins

  Director

 • KiKi Layne portait

  KiKi Layne

  Tish

 • Stephan James portait

  Stephan James

  Fonny

 • Teyonah Parris portait

  Teyonah Parris

  Ernestine Rivers

 • Regina King portait

  Regina King

  Sharon Rivers

 • Colman Domingo portait

  Colman Domingo

  Mr. Rivers

 • Brian Tyree Henry portait

  Brian Tyree Henry

  Daniel Carty

 • Diego Luna portait

  Diego Luna

  Pedrocito

 • Dave Franco portait

  Dave Franco

  Actor

 • Ed Skrein portait

  Ed Skrein

  Actor

 • Michael Beach portait

  Michael Beach

  Actor

 • Finn Wittrock portait

  Finn Wittrock

  Actor

 • Aunjanue Ellis portait

  Aunjanue Ellis

  Actor

 • Pedro Pascal portait

  Pedro Pascal

  Actor

 • Emily Rios portait

  Emily Rios

  Victoria Rogers

Trailers

If Beale Street Could Talk

Veel gehoord over If Beale Street Could Talk en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt If Beale Street Could Talk heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

If Beale Street Could Talk streamen

Wil je If Beale Street Could Talk, de movie met KiKi Layne, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je If Beale Street Could Talk zelfs gratis kijken.

If Beale Street Could Talk downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je If Beale Street Could Talk ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet If Beale Street Could Talk er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

If Beale Street Could Talk torrent

Op zoek naar een torrent van If Beale Street Could Talk? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van If Beale Street Could Talk te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

If Beale Street Could Talk trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van If Beale Street Could Talk. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.