If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk If Beale Street Could Talk

Moeite met waar je nou If Beale Street Could Talk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor If Beale Street Could Talk

Bekijk nog 20 bronnen

Weten in welke bioscopen If Beale Street Could Talk draait?

Samenvatting

Een meeslepend, romantisch drama van de regisseur van Oscarwinnaar Moonlight; gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine "Tish" Rivers (Kiki Layne) en Alonzo "Fonny" Hunt (Stephan James). Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen. Tish voelt zich machteloos maar ondanks alles houdt zij hoop en vertrouwt zij op de liefde tussen haar en Fonny. If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint,

Regisseur en acteurs

 • Barry Jenkins portait

  Barry Jenkins

  Director

 • KiKi Layne portait

  KiKi Layne

  Tish

 • Stephan James portait

  Stephan James

  Fonny

 • Teyonah Parris portait

  Teyonah Parris

  Ernestine Rivers

 • Regina King portait

  Regina King

  Sharon Rivers

 • Colman Domingo portait

  Colman Domingo

  Mr. Rivers

 • Brian Tyree Henry portait

  Brian Tyree Henry

  Daniel Carty

 • Diego Luna portait

  Diego Luna

  Pedrocito

 • Dave Franco portait

  Dave Franco

  Actor

 • Ed Skrein portait

  Ed Skrein

  Actor

 • Michael Beach portait

  Michael Beach

  Actor

 • Finn Wittrock portait

  Finn Wittrock

  Actor

 • Aunjanue Ellis portait

  Aunjanue Ellis

  Actor

 • Pedro Pascal portait

  Pedro Pascal

  Actor

 • Emily Rios portait

  Emily Rios

  Victoria Rogers

Trailers

If Beale Street Could Talk

Benieuwd naar If Beale Street Could Talk? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar If Beale Street Could Talk draait.

If Beale Street Could Talk in de bioscoop

If Beale Street Could Talk draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor If Beale Street Could Talk.

If Beale Street Could Talk streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra If Beale Street Could Talk te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat If Beale Street Could Talk een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je If Beale Street Could Talk zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

If Beale Street Could Talk torrent

Op zoek naar een torrent van If Beale Street Could Talk? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je If Beale Street Could Talk zonder zorgen.

If Beale Street Could Talk downloaden

Als If Beale Street Could Talk binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

If Beale Street Could Talk trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of If Beale Street Could Talk de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.