If the Sun Explodes
%
73

If the Sun Explodes

Bekijk de trailer

Kijk If the Sun Explodes

Moeite met waar je nou If the Sun Explodes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zoenen, vrijen, serieuze gesprekken, bijzondere ontmoetingen en onverwachte botsingen. De twintigers Yara en Philippe trekken de wijde wereld in, zonder plan, alleen met een rugzak en met elkaar. Langzaamaan komt onder de zomerzon en de sterrenhemel aan het licht dat ze ondanks hun verliefdheid toch ook wel veel van elkaar verschillen. Philippe heeft een duidelijk idee hoe het niet moet in leven en loopt rusteloos zijn dromen achterna. Yara is veel rustiger en op zoek naar verbinding. In deze dromerige en authentieke roadmovie worstelen de hoofdpersonen ieder met hun eigen twintigersdilemma: backpackend de wereld over op zoek naar avontuur of als bakfietsmoeder door Amsterdam-Zuid.

Regisseur en acteurs

 • Hanna van Niekerk portrait

  Hanna van Niekerk

  Director

 • Egbert Jan Weeber portrait

  Egbert Jan Weeber

  Actor

 • Wies Fest portrait

  Wies Fest

  Actor

Trailers

If the Sun Explodes

Op zoek naar If the Sun Explodes? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

If the Sun Explodes streamen

Het streamen van movies als If the Sun Explodes heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als If the Sun Explodes waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je If the Sun Explodes dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

If the Sun Explodes downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als If the Sun Explodes te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

If the Sun Explodes torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

If the Sun Explodes trailer

Weet je nog niet zeker of If the Sun Explodes jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.