If the Sun Explodes
%
73

If the Sun Explodes

Bekijk de trailer

Kijk If the Sun Explodes

Moeite met waar je nou If the Sun Explodes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zoenen, vrijen, serieuze gesprekken, bijzondere ontmoetingen en onverwachte botsingen. De twintigers Yara en Philippe trekken de wijde wereld in, zonder plan, alleen met een rugzak en met elkaar. Langzaamaan komt onder de zomerzon en de sterrenhemel aan het licht dat ze ondanks hun verliefdheid toch ook wel veel van elkaar verschillen. Philippe heeft een duidelijk idee hoe het niet moet in leven en loopt rusteloos zijn dromen achterna. Yara is veel rustiger en op zoek naar verbinding. In deze dromerige en authentieke roadmovie worstelen de hoofdpersonen ieder met hun eigen twintigersdilemma: backpackend de wereld over op zoek naar avontuur of als bakfietsmoeder door Amsterdam-Zuid.

Regisseur en acteurs

 • Hanna van Niekerk portrait

  Hanna van Niekerk

  Director

 • Egbert Jan Weeber portrait

  Egbert Jan Weeber

  Actor

 • Wies Fest portrait

  Wies Fest

  Actor

Trailers

If the Sun Explodes

Benieuwd naar If the Sun Explodes? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als If the Sun Explodes kunt bekijken.

If the Sun Explodes streamen

Wil je If the Sun Explodes streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je If the Sun Explodes gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

If the Sun Explodes downloaden

movies als If the Sun Explodes kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar If the Sun Explodes. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van If the Sun Explodes. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

If the Sun Explodes torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om If the Sun Explodes te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

If the Sun Explodes trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of If the Sun Explodes je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!