If You Believe
%
78

If You Believe

Nu kijken

Kijk If You Believe

Moeite met waar je nou If You Believe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor If You Believe

Samenvatting

Susan Stone houdt zich graag bezig met boeken, is onzelfzeker, beschikt niet meer over haar jeugdige passie, motivatie.

Regisseur en acteurs

 • Alan Metzger portrait

  Alan Metzger

  Director

 • Ally Walker portait

  Ally Walker

  Susan Stone

 • Tom Amandes portait

  Tom Amandes

  Thom Weller

 • Hayden Panettiere portait

  Hayden Panettiere

  Young Susan Stone / Alice Stone

 • Meredith McGeachie portait

  Meredith McGeachie

  Robin

 • Andrew Tarbet portait

  Andrew Tarbet

  Bob Stone

 • Victoria Snow portait

  Victoria Snow

  Dorinda

 • Demore Barnes portait

  Demore Barnes

  Mark

 • Michael Kinney portait

  Michael Kinney

  Santa

If You Believe

Wil je If You Believe kijken? De movie van Alan Metzger uit 1999 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om If You Believe op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om If You Believe met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

If You Believe downloaden

Het downloaden van If You Believe is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je If You Believe ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

If You Believe streamen

Het streamen van If You Believe heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je If You Believe online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar If You Believe kijkt. Ideaal!

If You Believe torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van If You Believe. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

If You Believe trailer

Bekijk eerst even de trailer van If You Believe voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.