Ik ben er even niet

Ik ben er even niet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ik ben er even niet

Moeite met waar je nou Ik ben er even niet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ik ben er even niet

Samenvatting

Tijdens een absence, een korte hapering van het brein die vooral bij jongeren veel voorkomt, is er geen bewustzijn, stelt een hersenonderzoeker. Maar regisseur Maartje Nevejan werd dan juist overweldigd door vreemde beelden en sensaties. Vier jonge mensen met vergelijkbare ervaringen werden door de filmmaakster gekoppeld aan kunstenaars om te verbeelden waar zij naartoe gaan als ze even ‘weg’ zijn. In een zintuigelijke ontdekkingstocht naar de kracht én de beperking van het menselijke voorstellingsvermogen, vervlecht Nevejan persoonlijke verhalen en wetenschappelijke bevindingen met het werk van kunstenaars als Anish Kapoor. Een ontrafeling van een bewustzijnsverstoring leidt naar de raadselen van het universum en van het menselijke bestaan.

Regisseur en acteurs

  • Maartje Nevejan portrait

    Maartje Nevejan

    Director

Trailers

Ik ben er even niet

Ik ben er even niet streamen

Ik ben er even niet streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ik ben er even niet downloaden

Zin om Ik ben er even niet te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ik ben er even niet te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ik ben er even niet torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ik ben er even niet makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ik ben er even niet trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ik ben er even niet jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.