Ik ben er even niet

Ik ben er even niet

Bekijk de trailer

Kijk Ik ben er even niet

Moeite met waar je nou Ik ben er even niet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 20-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Tijdens een absence, een korte hapering van het brein die vooral bij jongeren veel voorkomt, is er geen bewustzijn, stelt een hersenonderzoeker. Maar regisseur Maartje Nevejan werd dan juist overweldigd door vreemde beelden en sensaties. Vier jonge mensen met vergelijkbare ervaringen werden door de filmmaakster gekoppeld aan kunstenaars om te verbeelden waar zij naartoe gaan als ze even ‘weg’ zijn. In een zintuigelijke ontdekkingstocht naar de kracht én de beperking van het menselijke voorstellingsvermogen, vervlecht Nevejan persoonlijke verhalen en wetenschappelijke bevindingen met het werk van kunstenaars als Anish Kapoor. Een ontrafeling van een bewustzijnsverstoring leidt naar de raadselen van het universum en van het menselijke bestaan.

Regisseur en acteurs

  • Maartje Nevejan portrait

    Maartje Nevejan

    Director

Trailers

Ik ben er even niet

Veel gehoord over Ik ben er even niet en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ik ben er even niet heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ik ben er even niet streamen

Wil je Ik ben er even niet, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ik ben er even niet zelfs gratis kijken.

Ik ben er even niet downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ik ben er even niet ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ik ben er even niet er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ik ben er even niet torrent

Op zoek naar een torrent van Ik ben er even niet? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ik ben er even niet te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ik ben er even niet trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ik ben er even niet. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.