Ik Ook van Jou
%
60

Ik Ook van Jou

Nu kijken

Kijk Ik Ook van Jou

Moeite met waar je nou Ik Ook van Jou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ik Ook van Jou

Samenvatting

De avond dat de jonge en onvervaren Erik (Antonie Kamerling) de mooie sexy en mysterieuze Reza (Angela Schijf) ontmoet, duiken ze direct met elkaar het bed in. De start van een heftige hartstochtelijke relatie. Levend in een roze wolk van overdadige seks, wordt langzamerhand duidelijk dat er tegelijkertijd ook een enorme spanning tussen beiden wordt opgebouwd. Reza begint merkwaardige trekjes te vertonen; het ene moment adoreert ze Erik en een seconde later vervloekt ze hem tot op het bot. Regelmatig overmand door jaloezie, beleeft ze angstaanjagende woede-uitbarstingen en verminkt ze haar eigen lichaam afschuwelijk. Ze wordt zelfs een gevaar voor Erik die nauwelijks van haar terreur kan loskomen. Een film die je langzaam omstrengelt en waarvan ook jij je niet meer los zult kunnen maken. Ik Ook Van Jou is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Ronald Giphart.

Ik Ook van Jou

Veel gehoord over Ik Ook van Jou en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ik Ook van Jou heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ik Ook van Jou streamen

Wil je Ik Ook van Jou, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ik Ook van Jou zelfs gratis kijken.

Ik Ook van Jou downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ik Ook van Jou ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ik Ook van Jou er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ik Ook van Jou torrent

Op zoek naar een torrent van Ik Ook van Jou? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ik Ook van Jou te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ik Ook van Jou trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ik Ook van Jou. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.