Ik Ook van Jou
%
60

Ik Ook van Jou

Nu kijken

Kijk Ik Ook van Jou

Moeite met waar je nou Ik Ook van Jou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ik Ook van Jou

Samenvatting

De avond dat de jonge en onvervaren Erik (Antonie Kamerling) de mooie sexy en mysterieuze Reza (Angela Schijf) ontmoet, duiken ze direct met elkaar het bed in. De start van een heftige hartstochtelijke relatie. Levend in een roze wolk van overdadige seks, wordt langzamerhand duidelijk dat er tegelijkertijd ook een enorme spanning tussen beiden wordt opgebouwd. Reza begint merkwaardige trekjes te vertonen; het ene moment adoreert ze Erik en een seconde later vervloekt ze hem tot op het bot. Regelmatig overmand door jaloezie, beleeft ze angstaanjagende woede-uitbarstingen en verminkt ze haar eigen lichaam afschuwelijk. Ze wordt zelfs een gevaar voor Erik die nauwelijks van haar terreur kan loskomen. Een film die je langzaam omstrengelt en waarvan ook jij je niet meer los zult kunnen maken. Ik Ook Van Jou is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Ronald Giphart.

Ik Ook van Jou

Zin om Ik Ook van Jou lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ik Ook van Jou te bekijken voor je op een rijtje.

Ik Ook van Jou downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ik Ook van Jou downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ik Ook van Jou. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ik Ook van Jou er ook in SD heel goed uit.

Ik Ook van Jou streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ik Ook van Jou net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ik Ook van Jou hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ik Ook van Jou helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ik Ook van Jou torrent

Denk je dat je om Ik Ook van Jou te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ik Ook van Jou trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ik Ook van Jou de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.