Ike: Countdown to D-Day
%
72

Ike: Countdown to D-Day

Nu kijken

Kijk Ike: Countdown to D-Day

Moeite met waar je nou Ike: Countdown to D-Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ike: Countdown to D-Day

Samenvatting

December 1943. De wereld is in oorlog en Europa zit in de greep van de nazi-tirannie. Om Fort Europa te heroveren, hebben de Westerse geallieerden één man het opperbevel gegeven over alle troepen: de Amerikaanse generaal Dwight D. "Ike" Eisenhower. Hij moet als Supreme Commander of the Allied Forces de invasie van Europa voorbereiden. Het is niet alleen een enorme strategische, militaire en logistieke opdracht, maar ook een moeilijke psychologische taak, want Ike moet de politieke en militaire leiders in binnen- en buitenland op één lijn krijgen. En dat is niet evident. Zijn Britse tegenhanger, Generaal Montgomery, had de job graag zelf gekregen. Ike moet ook overeenkomen met de zenuwachtige Winston Churchill en de zelfingenomen Generaal De Gaulle en - in eigen rangen - met de eigenzinnige Generaal Patton. Tussen de vele vergaderingen en discussies door voelt hij het gewicht en de eenzaamheid van de opdracht. Maar hij mag niet twijfelen en moet er vooral in slagen de moraal van de troepen hoog te houden ...

Regisseur en acteurs

 • Robert Harmon portrait

  Robert Harmon

  Director

 • Tom Selleck portait

  Tom Selleck

  Actor

 • James Remar portait

  James Remar

  Général Omar Bradley

 • Timothy Bottoms portait

  Timothy Bottoms

  Walter Bedell 'Beetle' Smith

 • Gerald McRaney portait

  Gerald McRaney

  Lieutenant Général. George Patton

 • Ian Mune portait

  Ian Mune

  Winston Churchill

 • Bruce Phillips portait

  Bruce Phillips

  Général Bernard Montgomery

 • John Bach portrait

  John Bach

  Air Marshal Leigh-Mallory

 • Nick Blake portait

  Nick Blake

  Air Chef Marshall Tedder

 • Kevin J. Wilson portrait

  Kevin J. Wilson

  RAdm. Bert Ramsay

 • Christopher James Baker portait

  Christopher James Baker

  Group Capt. Maj. James Stagg

 • George Sertsov portrait

  George Sertsov

  Général Charles de Gaulle

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Ike: Countdown to D-Day

Wil je Ike: Countdown to D-Day kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ike: Countdown to D-Day streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ike: Countdown to D-Day niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ike: Countdown to D-Day zelfs gratis bekijken.

Ike: Countdown to D-Day downloaden

Wil je Ike: Countdown to D-Day ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ike: Countdown to D-Day overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ike: Countdown to D-Day torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ike: Countdown to D-Day is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ike: Countdown to D-Day trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ike: Countdown to D-Day de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.