Ike: Countdown to D-Day
%
72

Ike: Countdown to D-Day

Nu kijken

Kijk Ike: Countdown to D-Day

Moeite met waar je nou Ike: Countdown to D-Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ike: Countdown to D-Day

Samenvatting

December 1943. De wereld is in oorlog en Europa zit in de greep van de nazi-tirannie. Om Fort Europa te heroveren, hebben de Westerse geallieerden één man het opperbevel gegeven over alle troepen: de Amerikaanse generaal Dwight D. "Ike" Eisenhower. Hij moet als Supreme Commander of the Allied Forces de invasie van Europa voorbereiden. Het is niet alleen een enorme strategische, militaire en logistieke opdracht, maar ook een moeilijke psychologische taak, want Ike moet de politieke en militaire leiders in binnen- en buitenland op één lijn krijgen. En dat is niet evident. Zijn Britse tegenhanger, Generaal Montgomery, had de job graag zelf gekregen. Ike moet ook overeenkomen met de zenuwachtige Winston Churchill en de zelfingenomen Generaal De Gaulle en - in eigen rangen - met de eigenzinnige Generaal Patton. Tussen de vele vergaderingen en discussies door voelt hij het gewicht en de eenzaamheid van de opdracht. Maar hij mag niet twijfelen en moet er vooral in slagen de moraal van de troepen hoog te houden ...

Regisseur en acteurs

 • Robert Harmon portrait

  Robert Harmon

  Director

 • Tom Selleck portait

  Tom Selleck

  Actor

 • James Remar portait

  James Remar

  Général Omar Bradley

 • Timothy Bottoms portait

  Timothy Bottoms

  Walter Bedell 'Beetle' Smith

 • Gerald McRaney portait

  Gerald McRaney

  Lieutenant Général. George Patton

 • Ian Mune portait

  Ian Mune

  Winston Churchill

 • Bruce Phillips portait

  Bruce Phillips

  Général Bernard Montgomery

 • John Bach portrait

  John Bach

  Air Marshal Leigh-Mallory

 • Nick Blake portait

  Nick Blake

  Air Chef Marshall Tedder

 • Kevin J. Wilson portrait

  Kevin J. Wilson

  RAdm. Bert Ramsay

 • Christopher James Baker portait

  Christopher James Baker

  Group Capt. Maj. James Stagg

 • George Sertsov portrait

  George Sertsov

  Général Charles de Gaulle

Ike: Countdown to D-Day

Wil je Ike: Countdown to D-Day kijken? De movie van Robert Harmon uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ike: Countdown to D-Day op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ike: Countdown to D-Day met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ike: Countdown to D-Day downloaden

Het downloaden van Ike: Countdown to D-Day is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ike: Countdown to D-Day ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ike: Countdown to D-Day streamen

Het streamen van Ike: Countdown to D-Day heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ike: Countdown to D-Day online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ike: Countdown to D-Day kijkt. Ideaal!

Ike: Countdown to D-Day torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ike: Countdown to D-Day. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ike: Countdown to D-Day trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ike: Countdown to D-Day voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.