Il dono
%
60

Il dono

Nu kijken

Kijk Il dono

Moeite met waar je nou Il dono moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Il dono

Samenvatting

In 1950, the small Calabrian village of Caulonia still numbered nearly 15,000 souls, but there now remain no more than a few hundred. A phlegmatic old man and a young disabled woman are among the last inhabitants who haunt the deserted village. They seem to be waiting apathetically for their end and resemble the old boat abandoned on the shore. Il Dono is the story of those who have left, told by those who have stayed; a tale of disaster and exodus.

Regisseur en acteurs

  • Michelangelo Frammartino portrait

    Michelangelo Frammartino

    Director

Il dono

Wil je Il dono kijken? De movie van Michelangelo Frammartino uit 2003 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Il dono op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Il dono met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Il dono downloaden

Het downloaden van Il dono is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Il dono ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Il dono streamen

Het streamen van Il dono heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Il dono online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Il dono kijkt. Ideaal!

Il dono torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Il dono. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Il dono trailer

Bekijk eerst even de trailer van Il dono voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.