Il dono
%
60

Il dono

Nu kijken

Kijk Il dono

Moeite met waar je nou Il dono moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Il dono

Samenvatting

In 1950, the small Calabrian village of Caulonia still numbered nearly 15,000 souls, but there now remain no more than a few hundred. A phlegmatic old man and a young disabled woman are among the last inhabitants who haunt the deserted village. They seem to be waiting apathetically for their end and resemble the old boat abandoned on the shore. Il Dono is the story of those who have left, told by those who have stayed; a tale of disaster and exodus.

Regisseur en acteurs

  • Michelangelo Frammartino portrait

    Michelangelo Frammartino

    Director

Il dono

Zin om Il dono lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Il dono te bekijken voor je op een rijtje.

Il dono downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Il dono downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Il dono. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Il dono er ook in SD heel goed uit.

Il dono streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Il dono net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Il dono hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Il dono helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Il dono torrent

Denk je dat je om Il dono te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Il dono trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Il dono de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.