Il profeta del gol
%
71

Il profeta del gol

Kijk Il profeta del gol

Moeite met waar je nou Il profeta del gol moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The documentary narrates the successes of the Dutch champion Johan Cruyff (three times winner of the Ballon d'Or), which in the seventies was a symbol of the great Dutch national soccer tea , and representative of the so-called total soccer, expressed during the two World Finals in Monaco 1974 and Argentina 1978

Regisseur en acteurs

 • Sandro Ciotti portrait

  Sandro Ciotti

  Director

 • Johan Cruijff portait

  Johan Cruijff

  Himself

 • Ruud Krol portrait

  Ruud Krol

  Himself

 • Wim Suurbier portrait

  Wim Suurbier

  Himself

Il profeta del gol

Il profeta del gol streamen

Il profeta del gol streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Il profeta del gol downloaden

Zin om Il profeta del gol te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Il profeta del gol te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Il profeta del gol torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Il profeta del gol makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Il profeta del gol trailer

Wil je er zeker van zijn dat Il profeta del gol jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.