Il tuffo
%
74

Il tuffo

Kijk Il tuffo

Moeite met waar je nou Il tuffo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Physical laws and human relations. In Terni (in the center of Italy), during a hot summer, Matteo, 30-years old with a degree in physics but unemployed gives private lessons to Elsa and Giulio. The three of them soon become friends but Matteo and Giulio also become love rivals.

Regisseur en acteurs

 • Massimo Martella portrait

  Massimo Martella

  Director

 • Vincenzo Salemme portait

  Vincenzo Salemme

  Matteo

 • Carlotta Natoli portait

  Carlotta Natoli

  Elsa

 • Arturo Paglia portrait

  Arturo Paglia

  Giulio

 • Elisa Mainardi portait

  Elisa Mainardi

  Matteo's Mother

 • Gianni Cajafa portrait

  Gianni Cajafa

  Matteo's Father

 • Francesco Apolloni portait

  Francesco Apolloni

  Gianluca

 • Annalisa Foà portrait

  Annalisa Foà

  Giulio's Mother

Il tuffo

Zin om Il tuffo lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Il tuffo te bekijken voor je op een rijtje.

Il tuffo downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Il tuffo downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Il tuffo. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Il tuffo er ook in SD heel goed uit.

Il tuffo streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Il tuffo net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Il tuffo hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Il tuffo helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Il tuffo torrent

Denk je dat je om Il tuffo te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Il tuffo trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Il tuffo de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.