Ilk Öpücük

Ilk Öpücük

Nu kijken

Kijk Ilk Öpücük

Moeite met waar je nou Ilk Öpücük moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ilk Öpücük

Samenvatting

Hakan, a playboy who avoids commitment, has finally met the woman of his dreams in the beautiful Bahar. But things start getting complicated when he discovers that an accident has left her with short-term memory loss, causing her to forget him when she wakes up every morning.

Regisseur en acteurs

 • Murat Onbul portrait

  Murat Onbul

  Director

 • Murat Yildirim portrait

  Murat Yildirim

  Actor

 • Özge Gürel portrait

  Özge Gürel

  Actor

 • Cezmi Baskin portrait

  Cezmi Baskin

  Actor

 • Hakan Akin portrait

  Hakan Akin

  Actor

 • Erol Aksoy portrait

  Erol Aksoy

  Actor

Ilk Öpücük

Wil je Ilk Öpücük kijken? De movie van Murat Onbul uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ilk Öpücük op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ilk Öpücük met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ilk Öpücük downloaden

Het downloaden van Ilk Öpücük is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ilk Öpücük ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ilk Öpücük streamen

Het streamen van Ilk Öpücük heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ilk Öpücük online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ilk Öpücük kijkt. Ideaal!

Ilk Öpücük torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ilk Öpücük. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ilk Öpücük trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ilk Öpücük voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.