Illégal
%
68

Illégal

Kijk Illégal

Moeite met waar je nou Illégal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tania en haar 14-jarige zoon zijn illegale immigranten uit Rusland. Ze wonen acht jaar in België. Tania is constant op haar hoede, maar tijdens een enkel moment van onoplettendheid slaat het noodlot toe. Tania en haar zoon raken van elkaar gescheiden. Ze komt terecht in een uitzettingscentrum, maar zet alles op alles om met haar zoon in België te kunnen blijven.

Regisseur en acteurs

 • Olivier Masset-Depasse portrait

  Olivier Masset-Depasse

  Director

 • Anne Coesens portait

  Anne Coesens

  Tania

 • Alexandre Gontcharov portrait

  Alexandre Gontcharov

  Ivan

 • Milo Masset-Depasse portrait

  Milo Masset-Depasse

  Ivan 6 ans

 • Natalia Belokonskaya portrait

  Natalia Belokonskaya

  Olga

Illégal

Wil je Illégal kijken? De movie van Olivier Masset-Depasse uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Illégal op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Illégal met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Illégal downloaden

Het downloaden van Illégal is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Illégal ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Illégal streamen

Het streamen van Illégal heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Illégal online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Illégal kijkt. Ideaal!

Illégal torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Illégal. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Illégal trailer

Bekijk eerst even de trailer van Illégal voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.