Illégal
%
68

Illégal

Kijk Illégal

Moeite met waar je nou Illégal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tania en haar 14-jarige zoon zijn illegale immigranten uit Rusland. Ze wonen acht jaar in België. Tania is constant op haar hoede, maar tijdens een enkel moment van onoplettendheid slaat het noodlot toe. Tania en haar zoon raken van elkaar gescheiden. Ze komt terecht in een uitzettingscentrum, maar zet alles op alles om met haar zoon in België te kunnen blijven.

Regisseur en acteurs

 • Olivier Masset-Depasse portrait

  Olivier Masset-Depasse

  Director

 • Anne Coesens portait

  Anne Coesens

  Tania

 • Alexandre Gontcharov portrait

  Alexandre Gontcharov

  Ivan

 • Milo Masset-Depasse portrait

  Milo Masset-Depasse

  Ivan 6 ans

 • Natalia Belokonskaya portrait

  Natalia Belokonskaya

  Olga

Illégal

Benieuwd naar Illégal? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Illégal kunt bekijken.

Illégal streamen

Wil je Illégal streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Illégal gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Illégal downloaden

movies als Illégal kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Illégal. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Illégal. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Illégal torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Illégal te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Illégal trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Illégal je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!