Illégal
%
68

Illégal

Kijk Illégal

Moeite met waar je nou Illégal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tania en haar 14-jarige zoon zijn illegale immigranten uit Rusland. Ze wonen acht jaar in België. Tania is constant op haar hoede, maar tijdens een enkel moment van onoplettendheid slaat het noodlot toe. Tania en haar zoon raken van elkaar gescheiden. Ze komt terecht in een uitzettingscentrum, maar zet alles op alles om met haar zoon in België te kunnen blijven.

Regisseur en acteurs

 • Olivier Masset-Depasse portrait

  Olivier Masset-Depasse

  Director

 • Anne Coesens portait

  Anne Coesens

  Tania

 • Alexandre Gontcharov portrait

  Alexandre Gontcharov

  Ivan

 • Milo Masset-Depasse portrait

  Milo Masset-Depasse

  Ivan 6 ans

 • Natalia Belokonskaya portrait

  Natalia Belokonskaya

  Olga

Illégal

Veel gehoord over Illégal en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Illégal heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Illégal streamen

Wil je Illégal, de movie met Anne Coesens, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Illégal zelfs gratis kijken.

Illégal downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Illégal ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Illégal er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Illégal torrent

Op zoek naar een torrent van Illégal? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Illégal te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Illégal trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Illégal. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.