I'm Losing You
%
52

I'm Losing You

Nu kijken

Kijk I'm Losing You

Moeite met waar je nou I'm Losing You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I'm Losing You

Samenvatting

Wanneer hij zijn zestigste verjaardag nadert ontdekt een filmproducer dat hij kanker heeft en niet zo lang meer te leven heeft. Hij beslist echter om dit enkel aan zijn vrouw te vertellen en niet aan de rest van zijn familie, waarmee hij toch niet echt een goede band heeft...

Regisseur en acteurs

 • Bruce Wagner portrait

  Bruce Wagner

  Director

 • Rosanna Arquette portait

  Rosanna Arquette

  Rachel Krohn

 • Frank Langella portait

  Frank Langella

  Perry Needham Krohn

 • Andrew McCarthy portait

  Andrew McCarthy

  Bertie Krohn

 • Elizabeth Perkins portait

  Elizabeth Perkins

  Aubrey Wicker

 • Daniel von Bargen portait

  Daniel von Bargen

  Dr. Litvak

 • Gina Gershon portait

  Gina Gershon

  Lidia

I'm Losing You

Benieuwd naar I'm Losing You? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als I'm Losing You kunt bekijken.

I'm Losing You streamen

Wil je I'm Losing You streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je I'm Losing You gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

I'm Losing You downloaden

movies als I'm Losing You kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar I'm Losing You. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I'm Losing You. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

I'm Losing You torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om I'm Losing You te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

I'm Losing You trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of I'm Losing You je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!