I'm Losing You
%
52

I'm Losing You

Kijk I'm Losing You

Moeite met waar je nou I'm Losing You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wanneer hij zijn zestigste verjaardag nadert ontdekt een filmproducer dat hij kanker heeft en niet zo lang meer te leven heeft. Hij beslist echter om dit enkel aan zijn vrouw te vertellen en niet aan de rest van zijn familie, waarmee hij toch niet echt een goede band heeft ...

Regisseur en acteurs

 • Bruce Wagner portrait

  Bruce Wagner

  Director

 • Rosanna Arquette portait

  Rosanna Arquette

  Rachel Krohn

 • Frank Langella portait

  Frank Langella

  Perry Needham Krohn

 • Andrew McCarthy portait

  Andrew McCarthy

  Bertie Krohn

 • Elizabeth Perkins portait

  Elizabeth Perkins

  Aubrey Wicker

 • Daniel von Bargen portait

  Daniel von Bargen

  Dr. Litvak

 • Gina Gershon portait

  Gina Gershon

  Lidia

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

I'm Losing You

Wil je I'm Losing You kijken? De movie van Bruce Wagner uit 1998 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om I'm Losing You op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om I'm Losing You met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

I'm Losing You downloaden

Het downloaden van I'm Losing You is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je I'm Losing You ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

I'm Losing You streamen

Het streamen van I'm Losing You heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je I'm Losing You online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar I'm Losing You kijkt. Ideaal!

I'm Losing You torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van I'm Losing You. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

I'm Losing You trailer

Bekijk eerst even de trailer van I'm Losing You voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.