I'm the Same, I'm an Other
%
57

I'm the Same, I'm an Other

Bekijk de trailer

Kijk I'm the Same, I'm an Other

Moeite met waar je nou I'm the Same, I'm an Other moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Hongaarse dertiger Szabolcs reist dwars door West-Europa naar Engeland, samen met het kleine meisje Tess, dat zijn dochtertje zou kunnen zijn. Ze reizen als vluchtelingen, in het geheim. Op de vrachtboot richting Engeland waar de man het meisje verstopt wordt duidelijk dat ze een gemeenschappelijk verleden hebben dat getekend is door een tragisch verlies. In een klein appartement in een desolaat Engels kustplaatsje duiken ze onder. Verbonden door rouw, overleven ze van dag tot dag maar komen ze ook steeds dichter bij elkaar. De vraag is of het hen lukt het geheim dat ze delen verborgen te houden voor de buitenwereld. De film is het tweede deel van een trilogie van Caroline Strubbe.

Regisseur en acteurs

 • Caroline Strubbe portrait

  Caroline Strubbe

  Director

 • Zolthan Miklos Hajdu portrait

  Zolthan Miklos Hajdu

  Actor

 • Kimke Desart portrait

  Kimke Desart

  Actor

Trailers

I'm the Same, I'm an Other

I'm the Same, I'm an Other streamen

I'm the Same, I'm an Other streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

I'm the Same, I'm an Other downloaden

Zin om I'm the Same, I'm an Other te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als I'm the Same, I'm an Other te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

I'm the Same, I'm an Other torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als I'm the Same, I'm an Other makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

I'm the Same, I'm an Other trailer

Wil je er zeker van zijn dat I'm the Same, I'm an Other jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.