I'm the Same, I'm an Other
%
57

I'm the Same, I'm an Other

Bekijk de trailer

Kijk I'm the Same, I'm an Other

Moeite met waar je nou I'm the Same, I'm an Other moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Hongaarse dertiger Szabolcs reist dwars door West-Europa naar Engeland, samen met het kleine meisje Tess, dat zijn dochtertje zou kunnen zijn. Ze reizen als vluchtelingen, in het geheim. Op de vrachtboot richting Engeland waar de man het meisje verstopt wordt duidelijk dat ze een gemeenschappelijk verleden hebben dat getekend is door een tragisch verlies. In een klein appartement in een desolaat Engels kustplaatsje duiken ze onder. Verbonden door rouw, overleven ze van dag tot dag maar komen ze ook steeds dichter bij elkaar. De vraag is of het hen lukt het geheim dat ze delen verborgen te houden voor de buitenwereld. De film is het tweede deel van een trilogie van Caroline Strubbe.

Regisseur en acteurs

 • Caroline Strubbe portrait

  Caroline Strubbe

  Director

 • Zolthan Miklos Hajdu portrait

  Zolthan Miklos Hajdu

  Actor

 • Kimke Desart portrait

  Kimke Desart

  Actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

I'm the Same, I'm an Other

Wil je I'm the Same, I'm an Other kijken? De movie van Caroline Strubbe uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om I'm the Same, I'm an Other op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om I'm the Same, I'm an Other met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

I'm the Same, I'm an Other downloaden

Het downloaden van I'm the Same, I'm an Other is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je I'm the Same, I'm an Other ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

I'm the Same, I'm an Other streamen

Het streamen van I'm the Same, I'm an Other heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je I'm the Same, I'm an Other online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar I'm the Same, I'm an Other kijkt. Ideaal!

I'm the Same, I'm an Other torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van I'm the Same, I'm an Other. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

I'm the Same, I'm an Other trailer

Bekijk eerst even de trailer van I'm the Same, I'm an Other voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.