Import
%
74

Import

Kijk Import

Moeite met waar je nou Import moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

in 1994, a young family of Bosnian refugees find themselves in a little Dutch village after receiving their residence permit. Absurd situations occur as they attempt to turn this new world into their home.

Import

Veel gehoord over Import en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Import heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Import streamen

Wil je Import, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Import zelfs gratis kijken.

Import downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Import ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Import er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Import torrent

Op zoek naar een torrent van Import? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Import te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Import trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Import. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.