Impossibly Yours
%
57

Impossibly Yours

Kijk Impossibly Yours

Moeite met waar je nou Impossibly Yours moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mit seiner pedantischen und verklemmten Art trieb Leonhard (Tobias Moretti) einst seine Gattin Marlene (Barbara Auer) geradewegs in die Arme seines besten Freundes Jan (Ulrich Thomsen). Nur mit Mühe gelang es dem Trio danach, die gemeinsame Freundschaft aufrecht zu erhalten. Inzwischen ist die Situation wieder einigermaßen stabil. Da heiratet Leonhard eine sehr viel jüngere Studentin. Und auch Anja (Jessica Schwarz) wird es in der Obhut Leonhards bald zu kalt und eng. Starke Darsteller in einer dramatischen Beziehungsgeschichte. Torsten C. Fischer inszenierte nach dem gleichnamigen Roman von Dieter Wellershoff.

Regisseur en acteurs

 • Torsten C. Fischer portait

  Torsten C. Fischer

  Director

 • Tobias Moretti portait

  Tobias Moretti

  Leonhard

 • Barbara Auer portait

  Barbara Auer

  Marlene

 • Jessica Schwarz portait

  Jessica Schwarz

  Anja

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Jan

Impossibly Yours

Op zoek naar Impossibly Yours? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Impossibly Yours streamen

Het streamen van movies als Impossibly Yours heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Impossibly Yours waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Impossibly Yours dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Impossibly Yours downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Impossibly Yours te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Impossibly Yours torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Impossibly Yours trailer

Weet je nog niet zeker of Impossibly Yours jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.