Impostor
%
62

Impostor

Nu kijken

Kijk Impostor

Moeite met waar je nou Impostor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Impostor

Samenvatting

Anno 2079 komt het voortbestaan van de aarde ernstig in het gedrang: de mensheid lijkt niet opgewassen tegen de buitenaardse troepenmacht die de planeet al meer dan tien jaar het vuur aan de schenen legt. Er is echter licht aan het einde van de tunnel: de nieuwste uitvinding van wetenschapper Spencer Oldham kan een einde maken aan de oorlog en de planeet van de ondergang redden. De overheid deelt deze mening echter niet: de wetenschapper wordt ervan verdacht een buitenaardse spion te zijn. Oldham vlucht en gaat op zoek naar een manier om zijn identiteit te bewijzen. Zoniet is zijn planeet ten dode opgeschreven...

Impostor

Op zoek naar Impostor? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Impostor streamen

Het streamen van movies als Impostor heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Impostor waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Impostor dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Impostor downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Impostor te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Impostor torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Impostor trailer

Weet je nog niet zeker of Impostor jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.