Impostor
%
62

Impostor

Nu kijken

Kijk Impostor

Moeite met waar je nou Impostor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Impostor

Samenvatting

Anno 2079 komt het voortbestaan van de aarde ernstig in het gedrang: de mensheid lijkt niet opgewassen tegen de buitenaardse troepenmacht die de planeet al meer dan tien jaar het vuur aan de schenen legt. Er is echter licht aan het einde van de tunnel: de nieuwste uitvinding van wetenschapper Spencer Oldham kan een einde maken aan de oorlog en de planeet van de ondergang redden. De overheid deelt deze mening echter niet: de wetenschapper wordt ervan verdacht een buitenaardse spion te zijn. Oldham vlucht en gaat op zoek naar een manier om zijn identiteit te bewijzen. Zoniet is zijn planeet ten dode opgeschreven...

Impostor

Veel gehoord over Impostor en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Impostor heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Impostor streamen

Wil je Impostor, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Impostor zelfs gratis kijken.

Impostor downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Impostor ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Impostor er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Impostor torrent

Op zoek naar een torrent van Impostor? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Impostor te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Impostor trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Impostor. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.