Impressions of a Drowned Man

Impressions of a Drowned Man

Nu kijken

Kijk Impressions of a Drowned Man

Moeite met waar je nou Impressions of a Drowned Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Impressions of a Drowned Man

Samenvatting

A man who doesn’t know who he is meets his former love. She tells him he is a famous poet, Kostas Karyotakis, who killed himself in 1928. Every year he returns on the anniversary of his death.

Regisseur en acteurs

 • Kyros Papavassiliou portrait

  Kyros Papavassiliou

  Director

 • Thodoris Pentidis portrait

  Thodoris Pentidis

  The Passenger

 • Marisha Triantafyllidou portrait

  Marisha Triantafyllidou

  Maria

 • Christodoulos Martas portrait

  Christodoulos Martas

  The Actor

Impressions of a Drowned Man

Wil je Impressions of a Drowned Man kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Impressions of a Drowned Man streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Impressions of a Drowned Man niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Impressions of a Drowned Man zelfs gratis bekijken.

Impressions of a Drowned Man downloaden

Wil je Impressions of a Drowned Man ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Impressions of a Drowned Man overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Impressions of a Drowned Man torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Impressions of a Drowned Man is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Impressions of a Drowned Man trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Impressions of a Drowned Man de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.