Impressions of a Drowned Man

Impressions of a Drowned Man

Nu kijken

Kijk Impressions of a Drowned Man

Moeite met waar je nou Impressions of a Drowned Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Impressions of a Drowned Man

Samenvatting

A man who doesn’t know who he is meets his former love. She tells him he is a famous poet, Kostas Karyotakis, who killed himself in 1928. Every year he returns on the anniversary of his death.

Regisseur en acteurs

 • Kyros Papavassiliou portrait

  Kyros Papavassiliou

  Director

 • Thodoris Pentidis portrait

  Thodoris Pentidis

  The Passenger

 • Marisha Triantafyllidou portrait

  Marisha Triantafyllidou

  Maria

 • Christodoulos Martas portrait

  Christodoulos Martas

  The Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Impressions of a Drowned Man

Veel gehoord over Impressions of a Drowned Man en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Impressions of a Drowned Man heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Impressions of a Drowned Man streamen

Wil je Impressions of a Drowned Man, de movie met Thodoris Pentidis, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Impressions of a Drowned Man zelfs gratis kijken.

Impressions of a Drowned Man downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Impressions of a Drowned Man ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Impressions of a Drowned Man er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Impressions of a Drowned Man torrent

Op zoek naar een torrent van Impressions of a Drowned Man? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Impressions of a Drowned Man te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Impressions of a Drowned Man trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Impressions of a Drowned Man. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.