Impulse
%
49

Impulse

Nu kijken

Kijk Impulse

Moeite met waar je nou Impulse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Impulse

Samenvatting

Acting on impulse, Claire Dennison (Willa Ford), enjoys a brief fling with a sexy stranger (a dead ringer for her husband), only to realize that the object of her desire is a crazed, manipulative, and tenacious psychopath.

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Impulse

Wil je Impulse kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Impulse streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Impulse niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Impulse zelfs gratis bekijken.

Impulse downloaden

Wil je Impulse ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Impulse overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Impulse torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Impulse is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Impulse trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Impulse de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.