In einem fremden Land
%
64

In einem fremden Land

Nu kijken

Kijk In einem fremden Land

Moeite met waar je nou In einem fremden Land moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In einem fremden Land

Samenvatting

De Koreaanse Wonju schrijft een draaiboek waarin ze een jonge Française een verhaal laat vertellen uit diverse perspectieven, die van de regisseur, als een geliefde van een filmmaker en als een bedrogen echtgenote.

Regisseur en acteurs

 • Hong Sang-soo portait

  Hong Sang-soo

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Anne

 • Yu Jun-sang portait

  Yu Jun-sang

  a lifeguard

 • Jung Yoo-mi portait

  Jung Yoo-mi

  Won-joo

 • Moon Sung-keun portait

  Moon Sung-keun

  Moon-soo

 • Yoon Yeo-jeong portait

  Yoon Yeo-jeong

  Park Sook

 • Kwon Hae-hyo portait

  Kwon Hae-hyo

  Jong-soo

 • Moon So-ri portait

  Moon So-ri

  Geum-hee

In einem fremden Land

In einem fremden Land streamen

In einem fremden Land streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

In einem fremden Land downloaden

Zin om In einem fremden Land te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als In einem fremden Land te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

In einem fremden Land torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als In einem fremden Land makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

In einem fremden Land trailer

Wil je er zeker van zijn dat In einem fremden Land jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.