In einem fremden Land
%
64

In einem fremden Land

Nu kijken

Kijk In einem fremden Land

Moeite met waar je nou In einem fremden Land moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In einem fremden Land

Samenvatting

De Koreaanse Wonju schrijft een draaiboek waarin ze een jonge Française een verhaal laat vertellen uit diverse perspectieven, die van de regisseur, als een geliefde van een filmmaker en als een bedrogen echtgenote.

Regisseur en acteurs

 • Hong Sang-soo portait

  Hong Sang-soo

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Anne

 • Yu Jun-sang portait

  Yu Jun-sang

  a lifeguard

 • Jung Yoo-mi portait

  Jung Yoo-mi

  Won-joo

 • Moon Sung-keun portait

  Moon Sung-keun

  Moon-soo

 • Yoon Yeo-jeong portait

  Yoon Yeo-jeong

  Park Sook

 • Kwon Hae-hyo portait

  Kwon Hae-hyo

  Jong-soo

 • Moon So-ri portait

  Moon So-ri

  Geum-hee

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

In einem fremden Land

Benieuwd naar In einem fremden Land? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als In einem fremden Land kunt bekijken.

In einem fremden Land streamen

Wil je In einem fremden Land streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je In einem fremden Land gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

In einem fremden Land downloaden

movies als In einem fremden Land kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar In einem fremden Land. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van In einem fremden Land. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

In einem fremden Land torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om In einem fremden Land te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

In einem fremden Land trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of In einem fremden Land je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!