In Comparison
%
83

In Comparison

Kijk In Comparison

Moeite met waar je nou In Comparison moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In Comparison revisits issues explored in the director's 2007 two channel installation Comparison Via a Third. Spanning continents and cultures, the film focuses on the brick in its many contexts, from the collective efforts of a community building a clinic in Burkina Faso, through semi industrialized moldings in India, to industrial production lines in Germany, France, Austria and Switzerland. Through its notable structure and its captivating rhythms, In Comparison presents various methods of labor production, allowing for an assessment that changes with every layer and goes well beyond a simple binary divide.

In Comparison

Benieuwd naar In Comparison? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als In Comparison kunt bekijken.

In Comparison streamen

Wil je In Comparison streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je In Comparison gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

In Comparison downloaden

movies als In Comparison kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar In Comparison. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van In Comparison. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

In Comparison torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om In Comparison te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

In Comparison trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of In Comparison je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!