In Country
%
59

In Country

Nu kijken

Kijk In Country

Moeite met waar je nou In Country moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Country

Samenvatting

Directed by Academy Award-winner Norman Jewison ("Moonstruck," "Agnes of God"), this is the portrait of one Kentucky family's struggle to heal the wounds caused by America's involvement in Vietnam, as seen through the experiences of 17-year-old teen girl (Emily Lloyd, "Cookie," "Wish You Were Here"). In attempting to learn more about her father, a young soldier who was killed in the war before she was born, she tries to break through to her reclusive, cynical uncle (box office superstar Bruce Willis, "Pulp Fiction," the" Die Hard" series), a ravaged survivor of the undeclared conflict, who may well be the only person able to truly help her understand her loss. Culminates in a powerfully moving sequence about the experience of the Vietnam Memorial in Washington, D.C. Based on the acclaimed Bobbie Ann Mason novel, and co-starring Tony Award-winner Judith Ivey ("Compromising Positions"), Oscar-nominee Joan Allen ("Nixon," "The Crucible") and Kevin Anderson ("Sleeping with the Enemy").

In Country

Wil je In Country kijken? De movie vanuit 1989 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om In Country op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om In Country met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

In Country downloaden

Het downloaden van In Country is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je In Country ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

In Country streamen

Het streamen van In Country heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je In Country online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar In Country kijkt. Ideaal!

In Country torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van In Country. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

In Country trailer

Bekijk eerst even de trailer van In Country voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.