In Darkness
%
73

In Darkness

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk In Darkness

Moeite met waar je nou In Darkness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Darkness

Samenvatting

Het is 1943 wanneer de Poolse stad Lvov bezet is door de nazi's. Armoede heerst. Op een dag ontmoet de zelfzuchtige dief en inbreker Leopold Socha een groep Joodse vluchtelingen en verbergt ze voor geld in het labyrint van de riolen van de stad. In eerste instantie is hij alleen geïnteresseerd in de winstgevende business, maar later vreet het meer en meer aan Socha's geweten. De Poolse kruimeldief komt tot inkeer en riskeert uiteindelijk zijn eigen leven voor de vluchtelingen.

Regisseur en acteurs

 • Agnieszka Holland portait

  Agnieszka Holland

  Director

 • Robert Więckiewicz portait

  Robert Więckiewicz

  Leopold Soha

 • Benno Fürmann portait

  Benno Fürmann

  Mundek Margulies

 • Agnieszka Grochowska portait

  Agnieszka Grochowska

  Klara Keller

 • Maria Schrader portait

  Maria Schrader

  Paulina Chiger

 • Marcin Bosak portait

  Marcin Bosak

  Janek Weiss

 • Julia Kijowska portait

  Julia Kijowska

  Chaja

 • Jerzy Walczak portrait

  Jerzy Walczak

  Jacob Berestycki

 • Oliwer Stanczak portrait

  Oliwer Stanczak

  Pawel Chiger

 • Milla Bankowicz portrait

  Milla Bankowicz

  Krystyna Chiger

 • Kinga Preis portait

  Kinga Preis

  Wanda Socha

 • Michał Żurawski portrait

  Michał Żurawski

  Bortnik

Trailers

In Darkness

Wil je In Darkness kijken? De movie van Agnieszka Holland uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om In Darkness op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om In Darkness met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

In Darkness downloaden

Het downloaden van In Darkness is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je In Darkness ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

In Darkness streamen

Het streamen van In Darkness heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je In Darkness online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar In Darkness kijkt. Ideaal!

In Darkness torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van In Darkness. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

In Darkness trailer

Bekijk eerst even de trailer van In Darkness voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.