In Darkness
%
73

In Darkness

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk In Darkness

Moeite met waar je nou In Darkness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Darkness

Samenvatting

Het is 1943 wanneer de Poolse stad Lvov bezet is door de nazi's. Armoede heerst. Op een dag ontmoet de zelfzuchtige dief en inbreker Leopold Socha een groep Joodse vluchtelingen en verbergt ze voor geld in het labyrint van de riolen van de stad. In eerste instantie is hij alleen geïnteresseerd in de winstgevende business, maar later vreet het meer en meer aan Socha's geweten. De Poolse kruimeldief komt tot inkeer en riskeert uiteindelijk zijn eigen leven voor de vluchtelingen.

Regisseur en acteurs

 • Agnieszka Holland portait

  Agnieszka Holland

  Director

 • Robert Więckiewicz portait

  Robert Więckiewicz

  Leopold Soha

 • Benno Fürmann portait

  Benno Fürmann

  Mundek Margulies

 • Agnieszka Grochowska portait

  Agnieszka Grochowska

  Klara Keller

 • Maria Schrader portait

  Maria Schrader

  Paulina Chiger

 • Marcin Bosak portait

  Marcin Bosak

  Janek Weiss

 • Julia Kijowska portait

  Julia Kijowska

  Chaja

 • Jerzy Walczak portrait

  Jerzy Walczak

  Jacob Berestycki

 • Oliwer Stanczak portrait

  Oliwer Stanczak

  Pawel Chiger

 • Milla Bankowicz portrait

  Milla Bankowicz

  Krystyna Chiger

 • Kinga Preis portait

  Kinga Preis

  Wanda Socha

 • Michał Żurawski portrait

  Michał Żurawski

  Bortnik

Trailers

In Darkness

Op zoek naar In Darkness? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

In Darkness streamen

Het streamen van movies als In Darkness heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als In Darkness waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je In Darkness dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

In Darkness downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als In Darkness te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

In Darkness torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

In Darkness trailer

Weet je nog niet zeker of In Darkness jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.