En équilibre
%
63

En équilibre

Nu kijken

Kijk En équilibre

Moeite met waar je nou En équilibre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor En équilibre

Samenvatting

After a serious accident on a film shoot, Marc, an equestrian, loses all hope to mount back on. His insurance company instructs Florence to handle his case. This film is the story of their meeting.

Regisseur en acteurs

 • Denis Dercourt portrait

  Denis Dercourt

  Director

 • Cécile de France portait

  Cécile de France

  Florence

 • Albert Dupontel portait

  Albert Dupontel

  Marc

 • Marie Bäumer portait

  Marie Bäumer

  Actor

 • Patrick Mille portait

  Patrick Mille

  Actor

 • Antonin Gabrielli portrait

  Antonin Gabrielli

  Antoine

 • Carole Franck portait

  Carole Franck

  l'avocate

 • Philippe Duclos portait

  Philippe Duclos

  le directeur

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Séverine

 • Marianne Groves portrait

  Marianne Groves

  Marie

 • Joseph Malerba portait

  Joseph Malerba

  Victor

 • Bruno Monsaingeon portrait

  Bruno Monsaingeon

  le professeur de piano

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

En équilibre

Benieuwd naar En équilibre? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als En équilibre kunt bekijken.

En équilibre streamen

Wil je En équilibre streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je En équilibre gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

En équilibre downloaden

movies als En équilibre kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar En équilibre. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van En équilibre. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

En équilibre torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om En équilibre te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

En équilibre trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of En équilibre je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!