En équilibre
%
63

En équilibre

Nu kijken

Kijk En équilibre

Moeite met waar je nou En équilibre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor En équilibre

Samenvatting

After a serious accident on a film shoot, Marc, an equestrian, loses all hope to mount back on. His insurance company instructs Florence to handle his case. This film is the story of their meeting.

Regisseur en acteurs

 • Denis Dercourt portrait

  Denis Dercourt

  Director

 • Cécile de France portait

  Cécile de France

  Florence

 • Albert Dupontel portait

  Albert Dupontel

  Marc

 • Marie Bäumer portait

  Marie Bäumer

  Actor

 • Patrick Mille portait

  Patrick Mille

  Actor

 • Antonin Gabrielli portrait

  Antonin Gabrielli

  Antoine

 • Carole Franck portait

  Carole Franck

  l'avocate

 • Philippe Duclos portait

  Philippe Duclos

  le directeur

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Séverine

 • Marianne Groves portrait

  Marianne Groves

  Marie

 • Joseph Malerba portait

  Joseph Malerba

  Victor

 • Bruno Monsaingeon portrait

  Bruno Monsaingeon

  le professeur de piano

En équilibre

Zin om En équilibre lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om En équilibre te bekijken voor je op een rijtje.

En équilibre downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je En équilibre downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van En équilibre. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet En équilibre er ook in SD heel goed uit.

En équilibre streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je En équilibre net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je En équilibre hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je En équilibre helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

En équilibre torrent

Denk je dat je om En équilibre te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

En équilibre trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of En équilibre de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.