In Her Shoes
%
65

In Her Shoes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk In Her Shoes

Moeite met waar je nou In Her Shoes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Her Shoes

Samenvatting

Flirty, flaky party girl Maggie (Cameron Diaz) and plain, dependable lawyer Rose (Toni Collette) are sisters, best friends and bitter rivals who seem to have nothing in common but size 8½ feet and some family secrets. After a heart-rending falling out, they accidentally discover they also share a long-lost grandmother (Shirley MacLaine). Together they travel a bumpy road toward making peace with each other and themselves! Directed by Curtis Hanson (8 Mile, Wonder Boys, L.A. Confidential) from a screenplay by Susannah Grant (Erin Brockovich).

Regisseur en acteurs

 • Curtis Hanson portrait

  Curtis Hanson

  director

 • Richard Burgi portrait

  Richard Burgi

  actor

 • Brooke Smith portrait

  Brooke Smith

  actor

 • Jerry Adler portrait

  Jerry Adler

  actor

 • Norman Lloyd portrait

  Norman Lloyd

  actor

 • Francine Beers portrait

  Francine Beers

  actor

 • Candice Azzara portrait

  Candice Azzara

  actor

 • Ken Howard portrait

  Ken Howard

  actor

 • Mark Feuerstein portrait

  Mark Feuerstein

  actor

 • Shirley MacLaine portrait

  Shirley MacLaine

  actor

 • Toni Collette portrait

  Toni Collette

  actor

 • Cameron Diaz portrait

  Cameron Diaz

  actor

Trailers

In Her Shoes

Benieuwd naar In Her Shoes? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als In Her Shoes kunt bekijken.

In Her Shoes streamen

Wil je In Her Shoes streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je In Her Shoes gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

In Her Shoes downloaden

movies als In Her Shoes kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar In Her Shoes. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van In Her Shoes. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

In Her Shoes torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om In Her Shoes te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

In Her Shoes trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of In Her Shoes je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!