In Her Shoes
%
65

In Her Shoes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk In Her Shoes

Moeite met waar je nou In Her Shoes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Her Shoes

Samenvatting

De zusters Maggie en Rose zijn in alles verschillend behalve hun schoenmaat. Als het feestbeest Maggie een tijdje moet logeren bij de advocate Rose, en het vriendje van Rose verleidt, zijn de rapen gaar.

Regisseur en acteurs

 • Curtis Hanson portrait

  Curtis Hanson

  director

 • Richard Burgi portrait

  Richard Burgi

  actor

 • Brooke Smith portrait

  Brooke Smith

  actor

 • Jerry Adler portrait

  Jerry Adler

  actor

 • Norman Lloyd portrait

  Norman Lloyd

  actor

 • Francine Beers portrait

  Francine Beers

  actor

 • Candice Azzara portrait

  Candice Azzara

  actor

 • Ken Howard portrait

  Ken Howard

  actor

 • Mark Feuerstein portrait

  Mark Feuerstein

  actor

 • Shirley MacLaine portrait

  Shirley MacLaine

  actor

 • Toni Collette portrait

  Toni Collette

  actor

 • Cameron Diaz portrait

  Cameron Diaz

  actor

Trailers

In Her Shoes

Zin om In Her Shoes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om In Her Shoes te bekijken voor je op een rijtje.

In Her Shoes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je In Her Shoes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van In Her Shoes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet In Her Shoes er ook in SD heel goed uit.

In Her Shoes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je In Her Shoes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je In Her Shoes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je In Her Shoes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

In Her Shoes torrent

Denk je dat je om In Her Shoes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

In Her Shoes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of In Her Shoes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.