In-Lawfully Yours
%
58

In-Lawfully Yours

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk In-Lawfully Yours

Moeite met waar je nou In-Lawfully Yours moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In-Lawfully Yours

Samenvatting

Jesse trekt na haar scheiding tijdelijk in bij haar schoonmoeder, die net weduwe geworden is. Het leven in het saaie plattelandsdorp staat in schril contract met het drukke stadsleven in New York waar Jesse zo aan gewend is en de dorpsbewoners doen nu niet bepaald hun best het haar naar de zin te maken. Maar dan ontmoet ze Ben, voorganger van een kleine lokale kerk die, de weduwnaar blijkt te zijn van de schoonzus van haar ex. De twee trekken veel met elkaar op en het halve dorp bemoeit zich met de ontluikende romance. Inmiddels duikt ook ex-man Chaz weer op, die zegt Jesse voor zich te willen terugwinnen. Te midden van alle verwarring gaat Jesse op zoek naar het antwoord op de vraag waar ze nou eigenlijk echt thuishoort. In-Lawfully Yours is een heerlijk romantische comedy met talloze humoristische scenes en een serieuze ondertoon.

Regisseur en acteurs

 • Robert Kirbyson portrait

  Robert Kirbyson

  director

 • Corbin Bernsen portrait

  Corbin Bernsen

  actor

 • Philip Boyd portrait

  Philip Boyd

  actor

 • Marilu Henner portrait

  Marilu Henner

  actor

 • Joe Williamson portrait

  Joe Williamson

  actor

 • Chelsey Crisp portrait

  Chelsey Crisp

  actor

Trailers

In-Lawfully Yours

Veel gehoord over In-Lawfully Yours en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt In-Lawfully Yours heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

In-Lawfully Yours streamen

Wil je In-Lawfully Yours, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je In-Lawfully Yours zelfs gratis kijken.

In-Lawfully Yours downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je In-Lawfully Yours ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet In-Lawfully Yours er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

In-Lawfully Yours torrent

Op zoek naar een torrent van In-Lawfully Yours? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van In-Lawfully Yours te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

In-Lawfully Yours trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van In-Lawfully Yours. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.