In Oranje
%
65

In Oranje

Nu kijken

Kijk In Oranje

Moeite met waar je nou In Oranje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Oranje

Samenvatting

De 12-jarige Remco is een getalenteerde voetballer. Het is zijn grote droom ooit te mogen spelen in het Nederlandse elftal. Wanneer zijn vader Erik, tevens zijn coach en grootste supporter, plotseling overlijdt, stort Remco's wereld in. Voetbalvriend Winston besluit hem mee te nemen naar zijn oma die geesten kan oproepen en Remco in contact kan brengen met zijn vader. Wanneer Remco geblesseerd raakt aan zijn enkel, mag hij van de dokter nooit meer voetballen. Samen met zijn vader en vriendin Maaike vecht hij terug en probeert hij alsnog zijn droom te verwezenlijken.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Erik van Leeuwen

 • Wendy van Dijk portait

  Wendy van Dijk

  Sylvia van Leeuwen

 • Yannick van de Velde portait

  Yannick van de Velde

  Remco van Leeuwen

 • Erik van Muiswinkel portait

  Erik van Muiswinkel

  KNVB Coach

 • Peter Blok portrait

  Peter Blok

  Arend te Pas

In Oranje

Benieuwd naar In Oranje? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als In Oranje kunt bekijken.

In Oranje streamen

Wil je In Oranje streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je In Oranje gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

In Oranje downloaden

movies als In Oranje kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar In Oranje. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van In Oranje. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

In Oranje torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om In Oranje te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

In Oranje trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of In Oranje je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!