In Oranje
%
65

In Oranje

Nu kijken

Kijk In Oranje

Moeite met waar je nou In Oranje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Oranje

Samenvatting

De 12-jarige Remco is een getalenteerde voetballer. Het is zijn grote droom ooit te mogen spelen in het Nederlandse elftal. Wanneer zijn vader Erik, tevens zijn coach en grootste supporter, plotseling overlijdt, stort Remco's wereld in. Voetbalvriend Winston besluit hem mee te nemen naar zijn oma die geesten kan oproepen en Remco in contact kan brengen met zijn vader. Wanneer Remco geblesseerd raakt aan zijn enkel, mag hij van de dokter nooit meer voetballen. Samen met zijn vader en vriendin Maaike vecht hij terug en probeert hij alsnog zijn droom te verwezenlijken.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Erik van Leeuwen

 • Wendy van Dijk portait

  Wendy van Dijk

  Sylvia van Leeuwen

 • Yannick van de Velde portait

  Yannick van de Velde

  Remco van Leeuwen

 • Erik van Muiswinkel portait

  Erik van Muiswinkel

  KNVB Coach

 • Peter Blok portrait

  Peter Blok

  Arend te Pas

In Oranje

Wil je In Oranje kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

In Oranje streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je In Oranje niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je In Oranje zelfs gratis bekijken.

In Oranje downloaden

Wil je In Oranje ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je In Oranje overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

In Oranje torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van In Oranje is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

In Oranje trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of In Oranje de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.