In Pursuit of Silence
%
75

In Pursuit of Silence

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk In Pursuit of Silence

Moeite met waar je nou In Pursuit of Silence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Pursuit of Silence

Samenvatting

In ons streven naar moderniteit, te midden van alle technologische ontwikkelingen en stedelijke expansie, is stilte een zeldzaam goed. We worden voortdurend – al dan niet vrijwillig – omringd door geluid. Maar bestaat pure stilte? Waarom gaan we ernaar op zoek? Of omgekeerd, waarom lopen we er net van weg? In een trip rond de wereld verkennen we de geheime aard van stilte – van de stilte in de afgelegen Amerikaanse wildernis over Japanse zen-kloosters naar de hallucinante afwezigheid van stilte in hedendaagse grootsteden, waar geluidshinder ongezond wordt en agressie en stress veroorzaakt. Er is immers geen enkel aspect van het menselijke bestaan waar geluid en stilte géén invloed op hebben. In Pursuit of Silence’is een cinematografische luisterervaring, paradoxaal genoeg een verrassend muzikale film die je oren doet spitsen en je de tijd geeft om stil te staan bij stilte.

Regisseur en acteurs

  • Patrick Shen portrait

    Patrick Shen

    Director

Trailers

In Pursuit of Silence

Benieuwd naar In Pursuit of Silence? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als In Pursuit of Silence kunt bekijken.

In Pursuit of Silence streamen

Wil je In Pursuit of Silence streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je In Pursuit of Silence gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

In Pursuit of Silence downloaden

movies als In Pursuit of Silence kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar In Pursuit of Silence. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van In Pursuit of Silence. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

In Pursuit of Silence torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om In Pursuit of Silence te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

In Pursuit of Silence trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of In Pursuit of Silence je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!