In Pursuit of Silence
%
75

In Pursuit of Silence

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk In Pursuit of Silence

Moeite met waar je nou In Pursuit of Silence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Pursuit of Silence

Samenvatting

In ons streven naar moderniteit, te midden van alle technologische ontwikkelingen en stedelijke expansie, is stilte een zeldzaam goed. We worden voortdurend – al dan niet vrijwillig – omringd door geluid. Maar bestaat pure stilte? Waarom gaan we ernaar op zoek? Of omgekeerd, waarom lopen we er net van weg? In een trip rond de wereld verkennen we de geheime aard van stilte – van de stilte in de afgelegen Amerikaanse wildernis over Japanse zen-kloosters naar de hallucinante afwezigheid van stilte in hedendaagse grootsteden, waar geluidshinder ongezond wordt en agressie en stress veroorzaakt. Er is immers geen enkel aspect van het menselijke bestaan waar geluid en stilte géén invloed op hebben. In Pursuit of Silence’is een cinematografische luisterervaring, paradoxaal genoeg een verrassend muzikale film die je oren doet spitsen en je de tijd geeft om stil te staan bij stilte.

Regisseur en acteurs

  • Patrick Shen portrait

    Patrick Shen

    Director

Trailers

In Pursuit of Silence

Veel gehoord over In Pursuit of Silence en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt In Pursuit of Silence heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

In Pursuit of Silence streamen

Wil je In Pursuit of Silence, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je In Pursuit of Silence zelfs gratis kijken.

In Pursuit of Silence downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je In Pursuit of Silence ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet In Pursuit of Silence er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

In Pursuit of Silence torrent

Op zoek naar een torrent van In Pursuit of Silence? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van In Pursuit of Silence te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

In Pursuit of Silence trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van In Pursuit of Silence. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.