In Pursuit of Silence
%
75

In Pursuit of Silence

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk In Pursuit of Silence

Moeite met waar je nou In Pursuit of Silence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Pursuit of Silence

Samenvatting

In ons streven naar moderniteit, te midden van alle technologische ontwikkelingen en stedelijke expansie, is stilte een zeldzaam goed. We worden voortdurend – al dan niet vrijwillig – omringd door geluid. Maar bestaat pure stilte? Waarom gaan we ernaar op zoek? Of omgekeerd, waarom lopen we er net van weg? In een trip rond de wereld verkennen we de geheime aard van stilte – van de stilte in de afgelegen Amerikaanse wildernis over Japanse zen-kloosters naar de hallucinante afwezigheid van stilte in hedendaagse grootsteden, waar geluidshinder ongezond wordt en agressie en stress veroorzaakt. Er is immers geen enkel aspect van het menselijke bestaan waar geluid en stilte géén invloed op hebben. In Pursuit of Silence’is een cinematografische luisterervaring, paradoxaal genoeg een verrassend muzikale film die je oren doet spitsen en je de tijd geeft om stil te staan bij stilte.

Regisseur en acteurs

  • Patrick Shen portrait

    Patrick Shen

    Director

Trailers

In Pursuit of Silence

Zin om In Pursuit of Silence lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om In Pursuit of Silence te bekijken voor je op een rijtje.

In Pursuit of Silence downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je In Pursuit of Silence downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van In Pursuit of Silence. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet In Pursuit of Silence er ook in SD heel goed uit.

In Pursuit of Silence streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je In Pursuit of Silence net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je In Pursuit of Silence hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je In Pursuit of Silence helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

In Pursuit of Silence torrent

Denk je dat je om In Pursuit of Silence te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

In Pursuit of Silence trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of In Pursuit of Silence de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.