In Pursuit of Silence

In Pursuit of Silence

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk In Pursuit of Silence

Moeite met waar je nou In Pursuit of Silence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor In Pursuit of Silence

Samenvatting

In ons streven naar moderniteit, te midden van alle technologische ontwikkelingen en stedelijke expansie, is stilte een zeldzaam goed. We worden voortdurend – al dan niet vrijwillig – omringd door geluid. Maar bestaat pure stilte? Waarom gaan we ernaar op zoek? Of omgekeerd, waarom lopen we er net van weg? In een trip rond de wereld verkennen we de geheime aard van stilte – van de stilte in de afgelegen Amerikaanse wildernis over Japanse zen-kloosters naar de hallucinante afwezigheid van stilte in hedendaagse grootsteden, waar geluidshinder ongezond wordt en agressie en stress veroorzaakt. Er is immers geen enkel aspect van het menselijke bestaan waar geluid en stilte géén invloed op hebben. In Pursuit of Silence’is een cinematografische luisterervaring, paradoxaal genoeg een verrassend muzikale film die je oren doet spitsen en je de tijd geeft om stil te staan bij stilte.

Regisseur en acteurs

  • Patrick Shen portait

    Patrick Shen

    Director

Trailers

In Pursuit of Silence

Zin om naar In Pursuit of Silence te kijken? Ga In Pursuit of Silence dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om In Pursuit of Silence te kunnen zien.

In Pursuit of Silence torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van In Pursuit of Silence toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van In Pursuit of Silence. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

In Pursuit of Silence streamen

In Pursuit of Silence is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je In Pursuit of Silence lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar In Pursuit of Silence kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

In Pursuit of Silence in de bioscoop

Ook In Pursuit of Silence laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

In Pursuit of Silence trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van In Pursuit of Silence.