In Secret
%
61

In Secret

Nu kijken

Kijk In Secret

Moeite met waar je nou In Secret moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Secret

Samenvatting

In Secret is a tale of obsessive love, adultery and revenge based on Emile Zola's scandalous novel, Thérèse Raquin. Thérèse (Elizabeth Olsen) is a sexually repressed beautiful young woman, trapped into a loveless marriage to her sickly cousin, Camille (Tom Felton), by her domineering aunt, Madame Raquin (Jessica Lange). Thérèse spends her days confined behind the counter of a small shop and her evenings watching Madame play dominos with an eclectic group. After she meets her husband's alluring friend, Laurent (Oscar Isaac), she embarks on an illicit affair that leads to tragic consequences.

Regisseur en acteurs

 • Charlie Stratton portrait

  Charlie Stratton

  Director

 • Elizabeth Olsen portait

  Elizabeth Olsen

  Thérèse Raquin

 • Tom Felton portait

  Tom Felton

  Camille Raquin

 • Jessica Lange portait

  Jessica Lange

  Madame Raquin

 • Matt Lucas portait

  Matt Lucas

  Olivier

 • Oscar Isaac portait

  Oscar Isaac

  Laurent LeClaire

 • Shirley Henderson portait

  Shirley Henderson

  Suzanne

 • Mackenzie Crook portait

  Mackenzie Crook

  Grivet

 • John Kavanagh portait

  John Kavanagh

  Inspector Michaud

 • Lily Laight portrait

  Lily Laight

  Young Thérèse

 • Dimitrije Bogdanov portrait

  Dimitrije Bogdanov

  Young Camille

 • Matt Devere portait

  Matt Devere

  Therese's Father

In Secret

Veel gehoord over In Secret en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt In Secret heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

In Secret streamen

Wil je In Secret, de movie met Elizabeth Olsen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je In Secret zelfs gratis kijken.

In Secret downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je In Secret ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet In Secret er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

In Secret torrent

Op zoek naar een torrent van In Secret? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van In Secret te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

In Secret trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van In Secret. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.