In Secret
%
61

In Secret

Nu kijken

Kijk In Secret

Moeite met waar je nou In Secret moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Secret

Samenvatting

In Secret is a tale of obsessive love, adultery and revenge based on Emile Zola's scandalous novel, Thérèse Raquin. Thérèse (Elizabeth Olsen) is a sexually repressed beautiful young woman, trapped into a loveless marriage to her sickly cousin, Camille (Tom Felton), by her domineering aunt, Madame Raquin (Jessica Lange). Thérèse spends her days confined behind the counter of a small shop and her evenings watching Madame play dominos with an eclectic group. After she meets her husband's alluring friend, Laurent (Oscar Isaac), she embarks on an illicit affair that leads to tragic consequences.

Regisseur en acteurs

 • Charlie Stratton portrait

  Charlie Stratton

  Director

 • Elizabeth Olsen portait

  Elizabeth Olsen

  Thérèse Raquin

 • Tom Felton portait

  Tom Felton

  Camille Raquin

 • Jessica Lange portait

  Jessica Lange

  Madame Raquin

 • Matt Lucas portait

  Matt Lucas

  Olivier

 • Oscar Isaac portait

  Oscar Isaac

  Laurent LeClaire

 • Shirley Henderson portait

  Shirley Henderson

  Suzanne

 • Mackenzie Crook portait

  Mackenzie Crook

  Grivet

 • John Kavanagh portait

  John Kavanagh

  Inspector Michaud

 • Lily Laight portrait

  Lily Laight

  Young Thérèse

 • Dimitrije Bogdanov portrait

  Dimitrije Bogdanov

  Young Camille

 • Matt Devere portait

  Matt Devere

  Therese's Father

In Secret

Wil je In Secret kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

In Secret streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je In Secret niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je In Secret zelfs gratis bekijken.

In Secret downloaden

Wil je In Secret ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je In Secret overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

In Secret torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van In Secret is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

In Secret trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of In Secret de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.