In the Basement
%
67

In the Basement

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk In the Basement

Moeite met waar je nou In the Basement moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In the Basement

Samenvatting

Ulrich Seidl keert na zijn Paradies-trilogie terug naar de documentaire vorm met dit zorgvuldig gestileerde portret van een aantal Oostenrijkers en hun kelders, waar, volgens Seidl, zijn landgenoten zich van oudsher overgeven aan hun meest persoonlijke hobby's. Seidl wrikt onder de onberispelijke straatstenen van Oostenrijks suburbia om daar vreemde zaken aan te treffen. Hij goot dit portret in een uitermate ongemakkelijke intieme vorm, waarbij het aan de kijker is om te bepalen hoeveel Seidl heeft geënsceneerd of gemanipuleerd in deze menselijke tableaus. Hij filmde een man van middelbare leeftijd die de akoestiek van zijn holle kelder test te midden van schietschijven; een getrouwde, zachtaardige man wiens kelder volstaat met nazi-memorabilia; een jonge vrouw die haar baan bij een supermarkt heeft verruild voor die van prostituee, en een echtpaar die een meesteres-slaaf-relatie hebben. En dan is er nog de vriendelijke uitziende Alfreda, die de kleine kelder heeft volgestouwd met griezelig levensechte poppen, die kunnen worden geknuffeld en getroost.

Regisseur en acteurs

 • Ulrich Seidl portait

  Ulrich Seidl

  Director

 • Alessa Duchek portrait

  Alessa Duchek

  Actor

 • Gerald Duchek portrait

  Gerald Duchek

  Actor

 • Inge Ellinger portrait

  Inge Ellinger

  Actor

 • Manfred Ellinger portrait

  Manfred Ellinger

  Actor

 • Walter Holzer portrait

  Walter Holzer

  Actor

 • Cora Kitty portrait

  Cora Kitty

  Actor

 • Alfreda Klebinger portrait

  Alfreda Klebinger

  Actor

 • Fritz Lang portrait

  Fritz Lang

  Actor

 • Josef Ochs portrait

  Josef Ochs

  Actor

 • Peter Vokurek portrait

  Peter Vokurek

  Actor

Trailers

In the Basement

Wil je In the Basement kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

In the Basement streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je In the Basement niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je In the Basement zelfs gratis bekijken.

In the Basement downloaden

Wil je In the Basement ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je In the Basement overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

In the Basement torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van In the Basement is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

In the Basement trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of In the Basement de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.