Aus dem Nichts
%
64

Aus dem Nichts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aus dem Nichts

Moeite met waar je nou Aus dem Nichts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aus dem Nichts

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Aus dem Nichts draait?

Samenvatting

In één tel verandert het leven van Katja voor altijd. Bij een bomaanslag komen haar man Nuri en zoontje Rocco om het leven. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi achtergrond. Tijdens de rechtszaak wordt Katja bijgestaan door Danilo, advocaat en beste vriend van Nuri. Maar na de onverwachte uitspraak van de rechter neemt Katja het heft in eigen handen.

Regisseur en acteurs

 • Fatih Akin portait

  Fatih Akin

  Director

 • Diane Kruger portait

  Diane Kruger

  Actor

 • Numan Acar portait

  Numan Acar

  Nuri

Trailers

Aus dem Nichts

Benieuwd naar Aus dem Nichts? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Aus dem Nichts draait.

Aus dem Nichts in de bioscoop

Aus dem Nichts draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Aus dem Nichts.

Aus dem Nichts streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Aus dem Nichts te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Aus dem Nichts een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Aus dem Nichts zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Aus dem Nichts torrent

Op zoek naar een torrent van Aus dem Nichts? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Aus dem Nichts zonder zorgen.

Aus dem Nichts downloaden

Als Aus dem Nichts binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Aus dem Nichts trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Aus dem Nichts de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.