Aus dem Nichts
%
64

Aus dem Nichts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aus dem Nichts

Moeite met waar je nou Aus dem Nichts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aus dem Nichts

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In één tel verandert het leven van Katja voor altijd. Bij een bomaanslag komen haar man Nuri en zoontje Rocco om het leven. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi achtergrond. Tijdens de rechtszaak wordt Katja bijgestaan door Danilo, advocaat en beste vriend van Nuri. Maar na de onverwachte uitspraak van de rechter neemt Katja het heft in eigen handen. Een verhaal over familie, recht en wraak, geïnspireerd op de rechts-extremistische moorden in Duitsland en de daaropvolgende rechtszaak in 2013. Aus dem Nichts is de nieuwe film van Fatih Akin (Gegen die Wand, Auf der Anderen Seite) met in de hoofdrol Diane Kruger (Inglourious Basters). De film won de Golden Globe voor Beste Buitenlandse Film en staat op de shortlist voor de Oscars. Kruger won voor haar rol de prijs voor Beste Actrice op het Filmfestival van Cannes.

Regisseur en acteurs

 • Fatih Akin portait

  Fatih Akin

  Director

 • Diane Kruger portait

  Diane Kruger

  Actor

 • Numan Acar portait

  Numan Acar

  Nuri

Trailers

Aus dem Nichts

Benieuwd naar Aus dem Nichts? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Aus dem Nichts kunt bekijken.

Aus dem Nichts streamen

Wil je Aus dem Nichts streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Aus dem Nichts gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Aus dem Nichts downloaden

movies als Aus dem Nichts kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Aus dem Nichts. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aus dem Nichts. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Aus dem Nichts torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Aus dem Nichts te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Aus dem Nichts trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Aus dem Nichts je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!