In the Name of the Father
%
81

In the Name of the Father

Nu kijken

Kijk In the Name of the Father

Moeite met waar je nou In the Name of the Father moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In the Name of the Father

Samenvatting

Nominated for seven Oscars in 1993, this biopic features the dramatic prowess of Daniel Day-Lewis as the Irishman Gerry Conlon, who was wrongfully sentenced to life in prison for an IRA terrorist attack that killed four people. As if a forced confession weren't enough injustice, the police work to implicate Conlon's father (Pete Postlethwaite) in the same crime. Emma Thompson plays the lawyer who worked for years to uncover the truth.

In the Name of the Father

In the Name of the Father streamen

In the Name of the Father streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

In the Name of the Father downloaden

Zin om In the Name of the Father te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als In the Name of the Father te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

In the Name of the Father torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als In the Name of the Father makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

In the Name of the Father trailer

Wil je er zeker van zijn dat In the Name of the Father jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.