In the Name of the Father
%
81

In the Name of the Father

Nu kijken

Kijk In the Name of the Father

Moeite met waar je nou In the Name of the Father moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In the Name of the Father

Samenvatting

Nominated for seven Oscars in 1993, this biopic features the dramatic prowess of Daniel Day-Lewis as the Irishman Gerry Conlon, who was wrongfully sentenced to life in prison for an IRA terrorist attack that killed four people. As if a forced confession weren't enough injustice, the police work to implicate Conlon's father (Pete Postlethwaite) in the same crime. Emma Thompson plays the lawyer who worked for years to uncover the truth.

In the Name of the Father

Wil je In the Name of the Father kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1993 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

In the Name of the Father streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je In the Name of the Father niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je In the Name of the Father zelfs gratis bekijken.

In the Name of the Father downloaden

Wil je In the Name of the Father ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je In the Name of the Father overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

In the Name of the Father torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van In the Name of the Father is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

In the Name of the Father trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of In the Name of the Father de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.