L'empire des sens
%
66

L'empire des sens

Nu kijken

Kijk L'empire des sens

Moeite met waar je nou L'empire des sens moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'empire des sens

Samenvatting

Japan in de jaren '30. De vroegere prostituee Sada Abe is nu dienstmeid bij zakenman Kichizo. Nadat ze hem heeft zien vrijen met zijn vrouw, ontwikkelt ze een seksuele obsessie voor haar werkgever. Ze beginnen een passionele relatie die steeds extremere vormen aanneemt. Ze kunnen niet meer zonder elkaar en besteden elk moment van de dag aan seks.

Regisseur en acteurs

 • Nagisa Ōshima portait

  Nagisa Ōshima

  Director

 • Eiko Matsuda portrait

  Eiko Matsuda

  Sada

 • Tatsuya Fuji portait

  Tatsuya Fuji

  Kichi-so

 • Aoi Nakajima portrait

  Aoi Nakajima

  Toku

 • Yasuko Matsui portrait

  Yasuko Matsui

  Tagawa Inn Manager

L'empire des sens

L'empire des sens streamen

L'empire des sens streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

L'empire des sens downloaden

Zin om L'empire des sens te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als L'empire des sens te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

L'empire des sens torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als L'empire des sens makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

L'empire des sens trailer

Wil je er zeker van zijn dat L'empire des sens jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.