L'empire des sens
%
66

L'empire des sens

Nu kijken

Kijk L'empire des sens

Moeite met waar je nou L'empire des sens moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'empire des sens

Samenvatting

Japan in de jaren '30. De vroegere prostituee Sada Abe is nu dienstmeid bij zakenman Kichizo. Nadat ze hem heeft zien vrijen met zijn vrouw, ontwikkelt ze een seksuele obsessie voor haar werkgever. Ze beginnen een passionele relatie die steeds extremere vormen aanneemt. Ze kunnen niet meer zonder elkaar en besteden elk moment van de dag aan seks.

Regisseur en acteurs

 • Nagisa Ōshima portait

  Nagisa Ōshima

  Director

 • Eiko Matsuda portrait

  Eiko Matsuda

  Sada

 • Tatsuya Fuji portait

  Tatsuya Fuji

  Kichi-so

 • Aoi Nakajima portrait

  Aoi Nakajima

  Toku

 • Yasuko Matsui portrait

  Yasuko Matsui

  Tagawa Inn Manager

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

L'empire des sens

Op zoek naar L'empire des sens? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

L'empire des sens streamen

Het streamen van movies als L'empire des sens heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als L'empire des sens waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je L'empire des sens dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

L'empire des sens downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als L'empire des sens te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

L'empire des sens torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

L'empire des sens trailer

Weet je nog niet zeker of L'empire des sens jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.