In Vivid Detail
%
80

In Vivid Detail

Kijk In Vivid Detail

Moeite met waar je nou In Vivid Detail moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In Vivid Detail is the unusual love story between Leslie and Justin, an architect who suffers from Prosopagnosia, a neurological disorder that makes him incapable of recognizing faces. The couple must decide whether their new relationship can overcome the obstacles ahead of them as they try to cope with this bizarre but real condition, meanwhile raising the questions about how beauty is measured.

In Vivid Detail

In Vivid Detail streamen

In Vivid Detail streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

In Vivid Detail downloaden

Zin om In Vivid Detail te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als In Vivid Detail te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

In Vivid Detail torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als In Vivid Detail makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

In Vivid Detail trailer

Wil je er zeker van zijn dat In Vivid Detail jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.