In Your Eyes

In Your Eyes

Kijk In Your Eyes

Moeite met waar je nou In Your Eyes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This Italian documentary on the daily lives of five visually impaired people is also an experiment based on an analogy between the movie camera and the human eye. The filmmakers have tried to use film technology to show audiences how people suffering from visual impairments see their surroundings. All of the film's footage is strongly out of focus in order to show how visually impaired individuals see objects around them.

In Your Eyes

In Your Eyes streamen

In Your Eyes streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

In Your Eyes downloaden

Zin om In Your Eyes te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als In Your Eyes te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

In Your Eyes torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als In Your Eyes makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

In Your Eyes trailer

Wil je er zeker van zijn dat In Your Eyes jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.